Cum alegi un laptop in functie de nevoile tale

Utilizatorul frecvent nu este interesat de placi grafice, dar are nevoie de un procesor puternic si destula memorie RAM incat sa poata face multitasking fara sa simta cea mai mica intarziere.

acum 51 luni (21 Dec 2015)

Cel mai bun mod de a alege un laptop este cunoasterea profilului potentialului utilizator. Potentialii cumparatori se impart in cinci feluri: utilizatorul frecvent de laptop, artistul, gamer-ul, utilizatorul generic si studentii.

Utilizatorul frecvent

Utilizatorul frecvent este cel care merge tot timpul cu laptopul la el oriunde s-ar afla. Tot timpul il petrece privind liste si tabele in Excel, Word si PowerPoint, in timp ce isi bea ceasca de cafea dimineata, ori cand mananca un sandwich in pauza de masa. Laptopul unui asemenea personaj trebuie sa fie usor de manevrat, dar si extrem de puternic in acelasi timp. Utilizatorul frecvent nu este interesat de placi grafice, dar are nevoie de un procesor puternic si destula memorie RAM incat sa poata face multitasking fara sa simta cea mai mica intarziere. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro