Cum alegem ochelarii de soare in functie de forma fetei, culoarea parului si nuanta tenului

Cum alegem ochelarii de soare in functie de forma fetei, culoarea parului si nuanta tenului

Inainte sa te grabesti sa cumperi o pereche de ochelari de la tarabe sau din supermarketuri, la preturi mult mai ieftine si de calitate indoielnica, tine cont ca o lentila aleasa gresit iti poate afecta vederea si iti va crea o falsa iluzie de protectie impotriva razelor soarelui. Cum alegem ochelarii de soare in functie de forma fetei Ochelarii de soare se gasesc intr-o sumedenie de forme, dimensiuni si culori, insa trebuie sa indeplineasca un criteriu esential: sa respecte forma fetei, astfel incat trasaturile sa nu fie ascunse sau exagerate de purtarea unui anumit tip de ochelari.

acum 111 luni (29 Apr 2015)

Inainte sa te grabesti sa cumperi o pereche de ochelari de la tarabe sau din supermarketuri, la preturi mult mai ieftine si de calitate indoielnica, tine cont ca o lentila aleasa gresit iti poate afecta vederea si iti va crea o falsa iluzie de protectie impotriva razelor soarelui.

Medicul Monica Pop spune ca cele mai indicate lentile pentru ochelarii de soare sunt cele heliomate sau de culoare deschisa, dar cu dioptrii adecvate fiecarui individ.

Cel mai bun sfat pe care il pot oferi celor care poarta ochelari de soare este sa fie foarte atenti ca imaginea sa nu fie deformata de lentile, pentru ca acest lucru afecteaza vederea si da dureri de cap. Cum alegem ochelarii de soare in functie de forma fetei

Ochelarii de soare se gasesc intr-o sumedenie de forme, dimensiuni si culori, insa trebuie sa indeplineasca un criteriu esential: sa respecte forma fetei, astfel incat trasaturile sa nu fie ascunse sau exagerate de purtarea unui anumit tip de ochelari.

Ochelari de soare pentru fata rotunda

Persoanele cu fata rotunda trebuie sa aleaga ochelari de soare cu unghiuri ascutite (patrati sau dreptunghiulari) sau modele cu lentile alungite, in lateral, cu rame inguste, geometrice, pentru a masca rotunjimea fetei si pentru a scoate in evidenta alte trasaturi ale fetei.

Ochelari de soare pentru fata ovala

Persoanele cu fata ovala sunt conderate extrem de norocoase, avand in vedere ca aceasta fizionomie este considerata perfecta pentru orice model de ochelari de soare. Cu toate acestea, nu trebuie alese ramele inguste sau mult prea rotunde, spun specialistii de la OftaCenter.ro

Ochelari de soare pentru fata patrata

Maxilarul lat si fruntea proeminenta sunt trasaturi de baza ale acestei fizionomii.

Ochelari de soare pentru fata alungita

In cazul persoanelor... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro