Cum alegem camera video auto in zece pasi

Camerele video auto au devenit obligatorii in ultima perioadă, mai ales pentru cei care conduc mult și iși doresc o măsură suplimentară de siguranță in cazul unui incident. Cumpărați o cameră care să suprascrie in mod automat pe cardul de memorie in momentul in care este atinsă capacitatea maximă, astfel incat să nu stați de fiecare dată să ștergeți inregistrările.

acum 55 luni (1 Sep 2015)

Camerele video auto au devenit obligatorii in ultima perioadă, mai ales pentru cei care conduc mult și iși doresc o măsură suplimentară de siguranță in cazul unui incident. Tehnologia a evoluat foarte mult, prețurile au devenit din ce in ce mai accesibile, iar camerele auto sunt acum extrem de ușor de folosit.

Iată la ce caracteristici să fiți atenți inainte să cumpărați o cameră auto:

1. Orientați-vă spre o cameră cu o calitate bună a imaginii și o rezoluție mare de filmare. Ignorați materialele video de prezentare ale camerei și căutați unele de pe YouTube, făcute de utilizatori normali, in condiții normale, astfel incat să vedeți cum se comportă camera și in condiții slabe de luminozitate, noaptea sau cand apune soarele. Verificați felul in care pornește camera: inregistrează automat după introducerea sursei de energie sau trebuie să o porniți manual de fiecare dată? Dacă este mult prea complicat și durează mult, o să ajungeți să regretați alegerea făcută și să preferați să nu mai instalați camera atunci cand porniți la drum. Alegeți o cameră de filmare cu lentilă cu unghi larg, de 130-160 de grade. Puteți găsi o selecție foarte bună de astfel de camere pe Spy-Shop.ro. Cumpărați o cameră cu mod de filmare "nightvision" dacă vă numărați printre cei care conduc foarte des seara sau noaptea. Camera trebuie să fie realizată din materiale de calitate, pentru zilele cu temperaturi ridicate. Vara, cand camera este expusă in parbriz direct in soare, este important ca materialul din care este confecționată să reziste la temperaturile extrem de ridicate. Alegeți o cameră cu filtru de polarizare, pentru a reduce reflexiile din parbriz și a avea o calitate mai bună a imaginii. Cumpărați o cameră care să suprascrie in mod automat pe cardul de memorie in momentul in care este atinsă capacitatea maximă, astfel incat să nu stați de fiecare dată să ștergeți inregistrăr... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro