Cum actioneaza Camorra in Romania. Sarcinile trimisului mafiei la Pitesti: "Controla direct sau prin interpusi mai multe societati cu roluri bine definite"

Cum actioneaza Camorra in Romania. Sarcinile trimisului mafiei la Pitesti:

Activitatile comerciale desfasurate de catre cele patru societati infiintate pe teritoriul Romaniei, in judetul Arges, s-au derulat sub o aparenta legalitate, iar profiturile obtinute in domeniul imobiliar au fost transferate de asemenea in mod disimulat catre membrii familiei sale din Italia, acestia din urma avand rolul de persoane interpuse in circuitul infractional, adevaratul scop fiind de fapt finantarea clanului de tip mafiot Zagaria, care actioneaza pe teritoriul Italiei.

acum 28 luni (13 Apr 2018)

Nicola Inquieto (43 de ani) va raspunde in fata legii italiene pentru acuzatiile potrivit carora a finantat si sprijinit in mod concret detinutii clanului DEI CASALESI, o fractiune a clanului de tip mafiot Zagaria prin transferarea unor sume importante din Romania in Italia. "Cetatenul italian Nicola Inquieto urmeaza sa fie prezentat astazi Curtii de Apel Pitesti in vederea continuarii procedurii de extradare, ca aurmare a solicitarii autoritatilor judiciare iraliene", a declarat, vineri, pentru Adevarul, agentul perincipal de politie Florin Popa, purtator de cuvant al IPJ Arges Profiturile firmelor sale din Arges, transferate disimulat catre membrii familiei sale din Italia Potrivit DIICOT, activitatea infractionala a lui Nicola Inquieto a inceput pe teritoriul statului italian in anul 2002, prin infiintarea unor societati comerciale cu obiecte in principal in domeniul tehnologiei comunicatiilor). "Ulterior, incepand din anul 2004, unul dintre membri clanului de tip mafiot Zagaria, care a actionat pe teritoriul Romaniei, respectiv suspectul I.N., direct si prin intermediul membrilor sai de familie, si-a transferat in mod disimulat veniturile obtinute din activitatile infractionale in Romania, ocazie cu care a infiintat de-a lungul timpului mai multe societati comerciale pe raza municipiului Pitesti, avand ca obiect principal de activitate constructia cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Activitatile comerciale desfasurate de catre cele patru societati infiintate pe teritoriul Romaniei, in judetul Arges, s-au derulat sub o aparenta legalitate, iar profiturile obtinute in domeniul imobiliar au fost transferate de asemenea in mod disimulat catre membrii familiei sale din Italia, acestia din urma avand rolul de persoane interpuse in circuitul infractional, adevaratul scop fiind de fapt finantarea clanului de tip mafiot Zagaria, care actioneaza pe teritoriul Italiei. Nicola Inquieto a fost retinut joi seara pentru 24 de ore "Exista suspiciunea rezonabila ca incepa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro