Cum a scapat Jean Valjean de Vaslui de acuzatia de trafic de droguri dupa ce a fost prins cu o cantitate mare de hasis: "Ma dor genunchii"

Cum a scapat Jean Valjean de Vaslui de acuzatia de trafic de droguri dupa ce a fost prins cu o cantitate mare de hasis:

Constantin Neculae (44 de ani), apropiat al lumii interlope din Vaslui si supranumit Jean Valjean, a fost achitat pentru a doua oara in decurs de doi ani in dosare in care era acuzat de trafic de droguri, barbatul invocand ca isi calma durerile de genunchi cu hasis. In motivarea hotararii prin care au dispus achitarea lui Constantin Nicolae pentru infractiunea de trafic de droguri, judecatorii Tribunalului Vaslui au aratat ca prin probele administrate nu a fost dovedit scopul comercializarii drogurilor, iar cantitatea relativ mare de droguri nu poate constituie singurul element care sa justifice o solutie de condamnare pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri.

acum 35 luni (22 May 2018)

Constantin Neculae (44 de ani), apropiat al lumii interlope din Vaslui si supranumit Jean Valjean, a fost achitat pentru a doua oara in decurs de doi ani in dosare in care era acuzat de trafic de droguri, barbatul invocand ca isi calma durerile de genunchi cu hasis.

Constantin Neculae a fost gasit vinovat doar pentru detinere de droguri in vederea consumului propriu, fapta pentru care judecatorii Tribunalului Vaslui l-au condamnat la 1 an si 8 luni inchisoare cu executare in regim de detentie. Procurorii DIICOT au sustinut ca drogurile gasite la perchezitii, aproximativ 220 grame de hasis, reprezentau o cantitate de droguri mult mai mare decat cea necesara consumului sau zilnic si ca de fapt barbatul le detinea in vederea comercializarii. Am fost arestat acum circa 2 ani de zile, pentru infractiunea de trafic de droguri si viol. In prezent organele de politie au gasit restul de cannabis care-l detineam inca dinainte de a fi fost arestat prima oara pentru infractiunea de trafic de droguri.

A invocat ca drogurile nu au fost descoperite la perchezitiile din 2012

Procurorii DIICOT au apreciat apararea inculpatului ca fiind vadit nesincera, dat fiind faptul ca perchezitia anterioara a avut loc in data de 20 decembrie 2012, timpul scurs de atunci si pana la data perchezitiei ce face obiectul dosarului (02 iulie 2017) ar fi atras in mod evident alterarea drogurilor, cu atat mai mult cu cat locul unde au fost gasite acestea este unul impropriu pastrarii lor pentru o lunga perioada de timp - in garaj, printre mai multe lemne.

In motivarea hotararii prin care au dispus achitarea lui Constantin Nicolae pentru infractiunea de trafic de droguri, judecatorii Tribunalului Vaslui au aratat ca prin probele administrate nu a fost dovedit scopul comercializarii drogurilor, iar cantitatea relativ mare de droguri nu poate constituie singurul element care sa justifice o solutie de condamna... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro