Cum a salvat Facebook de la moarte o tanara din Iasi. Fata fusese victima unei tentative de omor pasionale

Cum a salvat Facebook de la moarte o tanara din Iasi. Fata fusese victima unei tentative de omor pasionale

Scenele de groaza prin care a trecut A.A., de 19 ani, au avut loc acum doua luni, ieri, procurorii ieseni finalizand ancheta si deferindu-l justitiei pe Gabriel Pavel Condurachi, de 23 de ani.

acum 72 luni (10 Dec 2016)

Scenele de groaza prin care a trecut A.A., de 19 ani, au avut loc acum doua luni, ieri, procurorii ieseni finalizand ancheta si deferindu-l justitiei pe Gabriel Pavel Condurachi, de 23 de ani. si Condurachi au fost iubiti din noiembrie 2015 pana in februarie 2016, atunci cand fata l-a anuntat pe iubitul sau ca s-a indragostit de altcineva. In timpul relatiei lor, victima achizitionase un laptop folosind un card de fidelitate apartinand inculpatului, din acest motiv certificatul de garantie fiind emis tot pe numele tanarului.

Pe 15 septembrie, desi nu era proprietarul laptopului si nu avea ce face cu documentul, Condurachi a asteptat-o pe fosta iubita in scara blocului in care aceasta locuieste si i-a cerut inapoi certificatul de garantie. a rupt certificatul de garantie si i-a cerut tanarului sa plece din apartament. In acel moment, Condurachi i-a smuls telefonul din mana victimei si l-a aruncat pe hol. Ulterior, strans-o cu mainile de gat, a tras-o de par in interiorul camerei si a injunghiat-o de mai multe ori.

Tanara a incercat sa ceara ajutor de la vecini insa nimeni de pe palier nu i-a raspuns. Mai multi prieteni de ai sai au vazut respectiva postare si au sunat la 112. "Victima a sufe-rit leziuni grave la nivelul toracelui si fetei, pentru vindecarea carora a necesitat 25-30 zile de ingrijiri medicale si care au fost de natura a-i pune viata in primejdie", au mai spus anchetatorii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro