Cum a reusit un roman sa ajunga bucatar sef inainte sa implineasca 20 de ani. "Cel mai mult am muncit de joi pana luni, cu o pauza de o ora"

Cum a reusit un roman sa ajunga bucatar sef inainte sa implineasca 20 de ani.

Chef Mihai Cristian a terminat scoala de bucatari si un curs in Salzburg, fiind bucatar sef inainte sa implineasca 20 de ani. A filmat zeci de retete culinare pentru televiziuni din tara si din strainatate, a fost invitat la emisiuni live pentru a vorbi despre importanta unei alimentatii sanatoase, colaboreaza cu cei mai buni si cunoscuti bucatari din tara si isi doreste sa devina un exemplu pentru tinerii din ziua de azi, despre care crede ca se plafoneaza. Deci nu e usor sa stii cand pleci la munca si sa nu stii cand te intorci, pentru ca stam uneori si pana la ultimul client, adica orele 23.00-24.00, urmeaza curatenia - 30-50 minute, necesarul de marfa pentru a doua zi, mersul acasa, dusul si 4-5 ore de som", ne-a povestiti chef Mihai Cristian.

acum 80 luni (10 Jan 2016)

Chef Mihai Cristian a terminat scoala de bucatari si un curs in Salzburg, fiind bucatar sef inainte sa implineasca 20 de ani. "Am muncit cel mai mult de joi, de la 9.00, pana luni la ora 22.00 continuu, cu o pauza de 1 ora, pe care am ales sa mi-o petrec dormind pe un congelator in depozit, apoi m-am ridicat energic pentru a continua pregatirile pentru evenimente, catering si .

Una dintre cele mai mari edituri din Romania ii va publica anul acesta doua carti: "Cele mai bune 500 retete de salate" si "Cartea bucatarului incepator", semnate Chef Mihai Cristian.

A avut unul dintre cele mai apreciate si mediatizate proiecte despre promovarea unui stil de viata sanatos din tara, fiind dispus sa ofere lectii de gatit serios chiar acasa la clienti. Cei care au nevoie de sfaturile lui, ii pot scrie pe pagina de Facebook, el urmand sa le raspunda. A filmat zeci de retete culinare pentru televiziuni din tara si din strainatate, a fost invitat la emisiuni live pentru a vorbi despre importanta unei alimentatii sanatoase, colaboreaza cu cei mai buni si cunoscuti bucatari din tara si isi doreste sa devina un exemplu pentru tinerii din ziua de azi, despre care crede ca se plafoneaza. In schimb, doar in Oradea si Timisoara a gatit la sute de petreceri si este mandru intr-un fel sau altul. Poate pare ca sunt putin revoltat, dar nu, nu sunt, imi spun doar punctul de vedere, calm si realist. Deci nu e usor sa stii cand pleci la munca si sa nu stii cand te intorci, pentru ca stam uneori si pana la ultimul client, adica orele 23.00-24.00, urmeaza curatenia - 30-50 minute, necesarul de marfa pentru a doua zi, mersul acasa, dusul si 4-5 ore de som", ne-a povestiti chef Mihai Cristian. si carne proaspata, apoi, daca e cazul, la supermarket pentru a completa lista celor necesare - paste fainoase, pasta de tomate, sare, etc. Conform regulilor, in orice unitate de alimentatie publica este obligatoriu sa avem spatii de depozitare separa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro