Cum a reusit un puscarias proxenet sa obtina pensie alimentara de la fosta lui sotie prostituata

Cum a reusit un puscarias proxenet sa obtina pensie alimentara de la fosta lui sotie prostituata

Obliga parata sa plateasca reclamantului, in favoarea minorului nascut la data de 6.03.2014, suma de 475 lei lunar, cu titlu de pensie de intretinere, incepand cu data introducerii cererii de chemare in judecata (25.08.2017) si pana la majoratul minorului sau noi dispozitii ale instantei de judecata", se arata in hotararea Judecatoriei Focsani.

acum 59 luni (17 Jan 2018)

O., din Vrancea, in varsta de 33 de ani, este un proxenet care a fost condamnat la 8 ani si 11 luni de puscarie pentru trafic de persoane.

Din inchisoare, acesta a dat-o in judecata pe cea care i-a fost un timp sotie, o tanara de 26 de ani, care se afla in prezent in Marea Britanie si impreuna cu care are un copil in varsta de patru ani. In fata instantei, condamnatul a spus si motivele pentru care vrea pensie alimentara de la mama copilului sau, despre care spune ca este la randul ei prostituata. "Are bani, poate castiga si 15.000 - 20.000 de lire pe luna din aceasta meserie.

Acesta nu a putut sa raspunda la intrebarea unde se afla exact fosta lui sotie si nu a putut dovedi cu acte veniturile acesteia.

Magistratii de la Focsani i-au dat castig de cauza, dar pentru o pensie alimentara obisnuita. "Admite actiunea formulata de reclamantul S.O., in contradictoriu cu parata M. Obliga parata sa plateasca reclamantului, in favoarea minorului nascut la data de 6.03.2014, suma de 475 lei lunar, cu titlu de pensie de intretinere, incepand cu data introducerii cererii de chemare in judecata (25.08.2017) si pana la majoratul minorului sau noi dispozitii ale instantei de judecata", se arata in hotararea Judecatoriei Focsani. Acesta are un copil in varsta de 10 ani dintr-o casatorie anterioara, iar fosta lui sotie vrea la randul ei pensie alimentara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro