Cum a recenzat Adrian Nastase cartea Adrianei Saftoiu

Cum a recenzat Adrian Nastase cartea Adrianei Saftoiu

Adriana Saftoiu este cea care a hotarat sa plece si, de asemenea, a lasat un interval lung de timp pana la publicarea notelor din Caietul albastru, cu adnotari aduse la zi", arata Nastase. Tribunalul celor zece ani ai regimului Basescu va judeca si gradul de vinovatie al celor care i-au fost complici - chiar si numai pentru o perioada de timp.

acum 106 luni (1 Jun 2015)

Adrian Nastase compara cartea Adrianei Saftoiu cu cea a fostei partenere a presedintelui francez Francois Hollande, Valerie Trierwiler, si sustine ca ambele volume dau senzatia ca ar fi fost scrise "in urma unei dezamagiri". O carte scrisa in urma unei dezamagiri - evident, de alt ordin - a unei profunde frustrari. Adriana Saftoiu este cea care a hotarat sa plece si, de asemenea, a lasat un interval lung de timp pana la publicarea notelor din Caietul albastru, cu adnotari aduse la zi", arata Nastase.

"Autoarea acestei confesiuni devastatoare pentru profilul si caracterul lui Basescu considera ca el nu a avut inteligenta , nici abilitatea de a-si face aliati. Acesta este personajul pe care Adriana Saftoiu l-ar vota din nou la alegerile prezidentiale din 2004!", scrie fostul premier. "Cand relateaza diverse momente din perioada pre-electorala sau din timpul alegerilor din 2004, Adriana Saftoiu "uita" insa diverse episoade, cum ar fi cel al acuzatiilor referitoare la fraudarea alegerilor. Iar celebrul "bilet" pe care mi l-a dat "pe sest" Traian Basescu la dezbaterea din primul tur al alegerilor fusese publicat de Vadim Tudor cu vreo zece ani inainte", continua Nastase.

"Adriana Saftoiu a vrut ca pe "port-altoiul" Basescu sa aduca un grup de intelectuali pe care ii pretuia. La fel cu cei 7,4 milioane de cetateni de la referendum. Tribunalul celor zece ani ai regimului Basescu va judeca si gradul de vinovatie al celor care i-au fost complici - chiar si numai pentru o perioada de timp. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro