Cum a raspuns Cartarescu in 2010, intrebat pe cine ar vota: "Dupa regele Carol, numai un neamt ne poate scutura"

Cum a raspuns Cartarescu in 2010, intrebat pe cine ar vota:

Ponta: Sunt hotarat sa raman in functia de premier, doresc sa dialoghez cu Iohannis Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi exprima dorinta de dialog cu noul presedinte ales, Klaus Iohannis, mentionand ca nu va demisiona din functia de premier si ca vrea sa continue actul de guvernare cu partenerii actuali, plus PLR.

acum 91 luni (17 Nov 2014)

"Intrebare de baraj: cine l-a vazut, primul ever, pe Iohannis ca presedinte al Romaniei?

"Daca ma-ntrebati pe cine doresc ca presedinte al tarii mele dintre ei, raspund asemenea Cetateanului turmentat: eu nu poftesc pe nimeni.

Citeste si:

Alegeri prezidentiale 2014. Voi fi un presedinte liber

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al alegerilor prezidentiale. Iohannis le-a multumit romanilor si a facut un apel la Guvern, sa se prezinte cu bugetul pe 2015 in Parlament, si la Parlament, sa incuvinteze cererile justitiei de ridicare a imunitatii si sa respinga definitiv legea amnistiei.

Ponta: Sunt hotarat sa raman in functia de premier, doresc sa dialoghez cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi exprima dorinta de dialog cu noul presedinte ales, Klaus Iohannis, mentionand ca nu va demisiona din functia de premier si ca vrea sa continue actul de guvernare cu partenerii actuali, plus PLR.

Adevarul Live, MRU, din culisele victoriei lui Klaus: Am fost putini care am crezut in proiectul Klaus Iohannis - presedinte. Candidatul a fost sigur de victorie

Mihai Razvan Ungureanu, vicepresedinte al Aliantei Crestin-Liberale (ACL) si fost premier al Romaniei, a explicat, la Adevarul Live, motivele victoriei zdrobitoare a lui Klaus Iohannis si a echipei care i-a fost aproape in aceasta campanie pentru alegerea presedintelui tarii.

Dragnea: Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim-ministru

Victor Ponta nu-si va da demisia din functia de prim-ministru, a declarat, duminica seara, presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, la scurt timp dupa ce premierul si-a recunoscut infrangerea in fata lui Klaus Iohannis.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro