Cum a promis un candidat ce traieste in ghetourile Botosaniului ca va scapa orasul de saracie: "Un om negru pentru o viata roz"

Cum a promis un candidat ce traieste in ghetourile Botosaniului ca va scapa orasul de saracie:

Candidatul care crede ca castiga cu 1000 la 1000 Mai mult decat atat Carai este convins ca va castiga la alegeri si ca va ajunde mai mult ca sigur primar. Eu nu sunt bogat, nu sunt cu facultati, sunt de teapa lor si le stiu si le inteleg problemele mai bine ca oricine", spune convins Florin Zbierea.

acum 59 luni (18 May 2016)

Florin Zbierea, zis "Carai", este un candidat de etnie roma la Primaria Municipiului Botosani. Nu are masina, vila si nici foarte multe clase. Carai strabate orasul pe jos, traieste intr-o camera cu intreaga familie, intr-un cartier de blocuri sociale, numite "ghetouri" pentru starea in care se afla, dar si pentru mizeria din zona. Nimic din toate acestea insa nu-l opresc pe Carai sa-si faca campanie electorala, sa imparta afise, sa lipeasca afise si sa promita. Carai vrea sa scape Botosaniul de saracie Una dintre cele mai celebre promisiuni ale lui Carai este ca va scapa orasul de saracie. "Voi scapa oamenii de saracie cu proiecte cu finantare europeana, bine aplicate", spune convins Carai. Totodata, candidatul are o noua viziune asupra functiei de primar, dar si asupra semnificatiei cuvantului in sine. Totodata Carai promite botosanenilor o viata de vis, sloganul sau fiind "Un om negru pentru o viata roz". Candidatul care crede ca castiga cu 1000 la 1000 Mai mult decat atat Carai este convins ca va castiga la alegeri si ca va ajunde mai mult ca sigur primar. Patru sferturi, trei sferturi si ceva sunt primar. Pe mine ma aleg sarmanii si oropsitii, ca vreau sa fac ceva pentru ei. Eu nu sunt bogat, nu sunt cu facultati, sunt de teapa lor si le stiu si le inteleg problemele mai bine ca oricine", spune convins Florin Zbierea.

Va recomandam sa cititi si urmatoarele stiri: Analiza primei dezbateri electorale. Explicatiile specialistilor PNL Sector 1 a depus plangere penala impotriva Politiei Locale si a unor membri PSD pentru santaj si amenintare ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro