Cum a primit castigatorul Catalin Morosanu porecla "Moartea din Carpati"

Dupa 21 de zile petrecute in jungla din Africa de Sud, timp in care a baut cocktailuri speciale, din maruntaie de peste stricat, sange de vaca, insecte si viermi, ochi putreziti de vaca si mate de gaina, a fost ingropat de viu intr-un sicriu cu apa, in care au mai intrat apoi si 70 de sobolani, si a mancat sote de larve, fudulii de taur, rame vii, rat de porc, gandaci, mate de strut, Catalin Morosanu a fost incoronat si desemnat "Regele junglei", invingandu-i astfel pe ceilalti doi finalisti, Ruby si Dorian Popa.

acum 72 luni (9 Mar 2015)

Dupa 21 de zile petrecute in jungla din Africa de Sud, timp in care a baut cocktailuri speciale, din maruntaie de peste stricat, sange de vaca, insecte si viermi, ochi putreziti de vaca si mate de gaina, a fost ingropat de viu intr-un sicriu cu apa, in care au mai intrat apoi si 70 de sobolani, si a mancat sote de larve, fudulii de taur, rame vii, rat de porc, gandaci, mate de strut, Catalin Morosanu a fost incoronat si desemnat "Regele junglei", invingandu-i astfel pe ceilalti doi finalisti, Ruby si Dorian Popa. "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Nu poate fi descris in cuvinte frumoase prin ce am trecut in aceste 21 de zile. De-abia acum dimineata m-am trezit, i-am intalnit cu Ruby si pe Dorian la un mic dejun adevarat si am inceput sa dansam de fericire. Catalin Morosanu s-a remarcat si ca dansator, acesta castigand in 2010 concursul "Dansez pentru tine", alaturi de Magda Ciorbea.

Dorian Popa, Catalin Morosanu si Ruby, finalistii show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" FOTO Pro TV "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Morosanu, 45 de meciuri jucate si 37 de victorii Catalin Morosanu este un kickboxer si pugilist roman profesionist la categoria grea, dar si fost jucator de rugby. Ca kickboxer, el a evoluat in promotiile Local Kombat, Superkombat si K-1 si are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson "Braddock" Silva si Paul Slowinski. Supranumit "Moartea din Carpati", luptatorul a obtinut 37 de victorii in cele 45 de meciuri jucate, iar 22 au fost castigate prin KO. El e un mare iubitor al sporturilor de contact. A fost mereu alaturi de noi.

Catalin Morosanu (30 de ani) s-a casatorit in 2012 cu Georgiana, alaturi de care are o fetita, Natalis Teodora, in varsta de cinci ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro