Cum a prezis "Vocea Rusiei" deconspirarea lui Ponta inca din 2012:"Basescu a pregatit solutia-bomba"

Cum a prezis

"Aparent, echipa lui Traian Basescu a renuntat la lansarea campaniei de contestare a rezultatelor alegerilor, iar acuzatiile de frauda au fost timide, in ciuda declaratiilor razboinice ale presedintelui. Melescanu l-a protejat Lista categoriilor de informatii secrete din SIE, postata de Turcescu imediat dupa dezvaluirile lui Basescu Cum a reactionat Robert Turcescu, dupa ce a aflat ca nu va fi pus sub acuzare pentru deconspirare De ce tac autoritatile in cazul Turcescu?

acum 117 luni (15 Oct 2014)

"Aparent, echipa lui Traian Basescu a renuntat la lansarea campaniei de contestare a rezultatelor alegerilor, iar acuzatiile de frauda au fost timide, in ciuda declaratiilor razboinice ale presedintelui. De fapt, in afara recunoasterii infrangerii, i-au ramas la dispozitie doar optiunile nucleare", scria Vocea Rusiei, la scurt timp de la victoria USL in alegerile parlamentare.

Jurnalistii au dezvaluit, pe surse, ca Traian Basescu pregatea inca de atunci un atac la adresa lui Victor Ponta, fara sa anticipeze insa momentul in care acesta ar fi fost declansat.

"Presedintele poate incerca sa demonstreze, cu documente mai mult sau mai putin credibile, faptul ca Victor Ponta ar fi un agent acoperit din cadrul unui serviciu secret, facandu-l astfel incompatibil cu functia de premier", scria publicatia.

"Este foarte posibil ca aceasta optiune nucleara a presedintelui Basescu sa fi fost luata in calcul de strategii USL inca de la inceputul campaniei electorale si antidotul a fost pregatit din timp. Incepand de la publicarea interceptarilor telefonice pe linia Blejnar-Basescu, a devenit clar ca o parte din servicii l-a tradat pe Basescu si a inceput sa livreze marfa pentru USL", avertiza "Vocea Rusiei". Melescanu l-a protejat

Lista categoriilor de informatii secrete din SIE, postata de Turcescu imediat dupa dezvaluirile lui Basescu

Cum a reactionat Robert Turcescu, dupa ce a aflat ca nu va fi pus sub acuzare pentru deconspirare

De ce tac autoritatile in cazul Turcescu? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro