Cum a lucrat comisarul - sef Manolachi, autorul scurgerilor de informatii din notele SRI referitoare la firma Tel Drum

Numitul Preda Raducu Valentin s-a aratat interesat de informatiile pe care i le furnizam si printre altele mi-a spus ca, daca mai am ceva noutati cu privire la dosarul care il priveste atat pe Liviu Dragnea cat si pe altii, sa i le furnizez", a precizat Manolachi.

acum 48 luni (31 May 2017)

Comisarul - sef Dan Emil Manolachi, recent condamnat la opt ani de inchisoare, a recunoscut cum a procedat pentru a fotocopia notele SRI referitoare la firma Tel Drum, informeaza ziarul Adevarul.

"In una din intalnirile pe care am avut-o cu numitul Preda Raducu Valentin, i-am spus acestuia despre faptul ca, la DNA este in lucru un dosar care, printre altii il priveste si pe numitul Dragnea Liviu, fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. Numitul Preda Raducu Valentin s-a aratat interesat de informatiile pe care i le furnizam si printre altele mi-a spus ca, daca mai am ceva noutati cu privire la dosarul care il priveste atat pe Liviu Dragnea cat si pe altii, sa i le furnizez", a precizat Manolachi.

"La sfarsitul programului, dupa ce colegii de birou au plecat acasa, eu am ramas pentru a fotografia nota primita de la procurorul de caz potrivit intelegerilor pe care le-am avut cu numitul Preda Raducu Valentin. Precizez ca, nota in discutie continea mai multe file, cred ca trei file, si era pusa intr-o mapa pe care era inscriptionata sigla Serviciului Roman de Informatii", a declarat comisarul-sef.

Imaginile captate de camera de luat vederi montata in biroul lui Manolachi surprind modul in care politistul fotografiaza documentul secret. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro