Cum a inviat din morti un GENERAL nord-coreean "executat", pentru a participa la Congresul lui KIM Jong-Un | GALERIE FOTO

Cum a inviat din morti un GENERAL nord-coreean

Dictatorul in varsta de 33 de ani a privit cu satisfactie, razand continuu alaturi de alti lideri comunisti, sutele de mii de persoane care au transformat Piata Kim Il-Sung intr-un ocean rosu fluturand buchete de flori in directia mostenitorului dinastiei familiale aflate de 70 de ani la putere.

acum 85 luni (10 May 2016)

O defilare spectaculoasa si o aparitie socanta au marcat inchiderea lucrarilor celui de-al VII-lea Congres al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord.

Marea de oameni a vuit in momentul in care Kim Jong-Un si-a facut aparitia intr-un balcon care domina imensa Piata Kim Il-Sung, alaturi de generalul, Ri Yong Gil (foto jos), despre care Seulul afirma cu convingerea, la inceputul acestui an, ca ar fi fost executat din ordinul dictatorului comunist.

Rolul Congresului exceptional al partidului unic a fost de a consolida si mai mult puterea lui Kim Jong-Un la conducerea celui mai izolat regim din lume. Dictatorul in varsta de 33 de ani a privit cu satisfactie, razand continuu alaturi de alti lideri comunisti, sutele de mii de persoane care au transformat Piata Kim Il-Sung intr-un ocean rosu fluturand buchete de flori in directia mostenitorului dinastiei familiale aflate de 70 de ani la putere. Citeste si:

+Kim Jong-un a ajuns BATAIA DE JOC a intregii lumi. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro