Cum a incercat o femeie sa opreasca un furt de 10 miliarde de dolari

Cum a incercat o femeie sa opreasca un furt de 10 miliarde de dolari

Ritu Maheshwari a devenit celebra dupa ce presa a relatat felul in care a incercat sa reduca din prejudiciul de 10 miliarde de dolari cauzat anual in India de furtul de curent electric.

acum 31 luni (12 Sep 2017)

Ritu Maheshwari a devenit celebra dupa ce presa a relatat felul in care a incercat sa reduca din prejudiciul de 10 miliarde de dolari cauzat anual in India de furtul de curent electric. Este povestea unei femei care a infruntat atat prejudecatile, cat si sistemul care mentine coruptia si furtul, flageluri atat de inradacinate in India. Dupa ce a instalat contoare noi la o treime din clientii KESCo, compania si-a redus pierderile de la 30% la 15%. Dupa numai 11 luni si multe presiuni, in special de la nivel politic, ea a fost mutata intr-un alt post, in scopul de proteja interesele hotilor, dupa cum relateaza Bloomberg.

Acum Executivul indian intentioneaza sa investeasca aproximativ 50 de miliarde de dolari in modernizarea retelei de distributie de energie electrice, care este digitalizata doar in proportie de 10%, potrivit Schneider Electric.

In Uttar Pradesh, statul cel mai populat al Indiei, companiile de distributie de energie electrica inregistreaza anual pierderi de 35%, in timp ce 29 de milioane de gospodarii din mediul rural au acces la curent electric desi nu au contoare, potrivit unor date guvernamentale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro