Cum a fost subordonat politic Aeroportul Iasi. Un membru cu state vechi in PSD devine director general

Cum a fost subordonat politic Aeroportul Iasi. Un membru cu state vechi in PSD devine director general

La aproape un an de la alegerea Consiliului de Administratie de la Aeroportul Iasi, a fost validat un nou director general pentru aerogara ieseana, dupa ce fostul sef a fost suspendat din functie.

acum 26 luni (14 May 2018)

La aproape un an de la alegerea Consiliului de Administratie de la Aeroportul Iasi, a fost validat un nou director general pentru aerogara ieseana, dupa ce fostul sef a fost suspendat din functie. Astfel, in urma celui de-al doilea concurs pentru functia de director general a fost declarat castigator Catalin Bulgariu, la randul lui membu in Consiliul de Administratie.

La primul concurs organizat concurentii pe aceasta functie au fost respinsi din diferite motive, iar la reluarea concursului s-au intrecut pe functie Bulgariu si Monica Nichitus, actualul director provizoriu, care oricum avea asigurata functia de director economic.

Consiliul de Administratie de la Aeroport, condus de Mitica Rebegea, fost director al aerogarii, a fost ales in vara lui 2017 si este sustinut de presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa. Din acest for mai fac parte Sorin Eugen Zaharia, profesor in cadrul Facultatii de Inginerie Aerospatiala Bucuresti, Mihai Iordache, Gheorghe Carp, fost membru al vechiului CA al Aeroportului, Alexandru Anghel, de asemenea membru al vechiului CA si Catalin Bulgariu, fost consilier local PSD. Cu toate acestea, pana acum nu a fost prezentat si aprobat un plan de management care sa vizeze planuri clare pentru modernizarea si extinderea Aeroportului. Bulgariu, economist de profesie, a fost o perioada conferentiar universitar, dar in ultimii ani a ajuns in consilii de administratie la diverse institutii publice precum Studioul Teritorial de Radio Iasi, Ecopiata, din subordinea Primariei Iasi, Spitalul de Recuperare si RA Aeroportul Iasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro