Cum a fost rezolvat cazul revoltator al unei minore violate si umilite in fata altor doi copii chemati "sa se distreze"

Cum a fost rezolvat cazul revoltator al unei minore violate si umilite in fata altor doi copii chemati

"Ca urmare a refuzului partii vatamate, a fost agresata din nou de catre inculpata Fazakas, care a lovit-o cu piciorul in diverse zone ale corpului si ca urmare, a fost constransa sa aiba un raport sexual oral cu Gurmai Alexandru - fostul prieten al partii vatamate - raport sexual ce a fost filmat de catre inculpata Fazakas Roxana cu telefonul mobil", se arata in datele de la dosar. Judecatori impresionati de "mila" monstrului Dupa patru ore de chin, victima a reusit sa paraseasca locuinta groazei prin geamul de la baie, ajutata fiind chiar de Alexandru Gurmai, care le-a declarat anchetatorilor ca "i s-a facut mila" de fata.

acum 105 luni (21 Jul 2015)

Roxana Fazakas sau "Barbie varianta bruneta", asa cum se autointitula pe Facebook, si Calin Alexandru Gurmai sunt autorii unor fapte cumplite care pot fi descrise cu greu in cuvinte.

Datele din rechizitoriul de trimitere in judecata sunt infioratoare si arata ca totul a inceput in seara zilei de 26 septembrie 2010, cand minora B.A.C a fost chemata de "prietena" sa, G.L.R. Fara niciun motiv, Roxana Fazakas a inceput sa o loveasca pe tanara cu palmele peste fata, a tras-o de par si a amenintat-o ca daca plange o omoara.

Aceasta a refuzat, iar Fazakas a lovit-o din nou, nu inainte de a-l trimite pe Gurmai sa cumpere de baut. "Ca urmare a refuzului partii vatamate, a fost agresata din nou de catre inculpata Fazakas, care a lovit-o cu piciorul in diverse zone ale corpului si ca urmare, a fost constransa sa aiba un raport sexual oral cu Gurmai Alexandru - fostul prieten al partii vatamate - raport sexual ce a fost filmat de catre inculpata Fazakas Roxana cu telefonul mobil", se arata in datele de la dosar. Potrivit aceleiasi surse, pustii care au asistat la scenele de violenta "au vazut prin geamul de la baie cum partea vatamata, obligata de invinuita Fazakas Roxana, a avut raport sexual oral cu Gurmai Alexandru, ulterior acestia vizionand si inregistrarea facuta de Fazakas Roxana".

Judecatori impresionati de "mila" monstrului

Dupa patru ore de chin, victima a reusit sa paraseasca locuinta groazei prin geamul de la baie, ajutata fiind chiar de Alexandru Gurmai, care le-a declarat anchetatorilor ca "i s-a facut mila" de fata. fara voia ei, de la ora 20,00 pana in jurul orei 00,05 cand aceasta a reusit totusi sa fuga din apartament pe geamul de la baie (ajutata in final de invinuitul Gurmai Alexandru)", mai arata datele di dosar.

De altfel, Fazakas chiar le-a declarat anchetatorilor ca, alaturi de Alexandru Gurmai si L.G. A., lovind-o cu palma, a tras-o d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro