Cum a fost pedepsita asistenta de la UPU, filmata in timp ce se rastea la pacientii din camera de triaj

Cum a fost pedepsita asistenta de la UPU, filmata in timp ce se rastea la pacientii din camera de triaj

Incidentul vine la doua luni si jumatate de la un un alt scandal petrecut, de aceasta data, la Spitalul Municipal, unde parintii unui copil, aflat in stare vegetativa in urma unui accident auto, s-au plans ca au fost tratati necorespunzator de catre unul dintre medici.

acum 58 luni (12 Apr 2018)

Un filmulet cu o asistenta care se rasteste la pacienti a devenit viral pe retelele de socializare. Incidentul s-a petrecut la Unitatea de Primire a Urgentelor a Spitalului Judetean din Oradea.

Atitudinea cadrului medical i-a enervat pe pacientii de la Unitatea de primire a Urgentelor.

Dupa ce filmarea a devenit virala, conducerea UPU Oradea a declansat o ancheta, si in acelasi timp au fost luate primele masuri

"Nu exista justificare pentru modul in care doamna asistenta a reactionat. Era pe penultima treapta in UPU, pe pozitia a noua, ca asistent sef de tura. Acum nu mai este sef de tura si nici nu va mai lucra in zona de triaj. A fost retrasa si va lucra in zona de tratament.

Potrivit acestuia, pacientul fata de care asistenta s-a purtat recalcitrant a fost adus la UPU la solicitarea familiei desi nu prezenta o urgenta reala. Era diabetic si probabil avea nevoie de niste analize si niste vitamine.

Incidentul vine la doua luni si jumatate de la un un alt scandal petrecut, de aceasta data, la Spitalul Municipal, unde parintii unui copil, aflat in stare vegetativa in urma unui accident auto, s-au plans ca au fost tratati necorespunzator de catre unul dintre medici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro