Cum a fost pedepsit colonelul pervers de la moastele Sfintei Parascheva. Militarul i-a aratat penisul unei politiste si a fugarit-o in vazul sutelor de pelerini

Cum a fost pedepsit colonelul pervers de la moastele Sfintei Parascheva. Militarul i-a aratat penisul unei politiste si a fugarit-o in vazul sutelor de pelerini

Magistratii Tribunalului Militar Iasi l-au achitat pe colonelul Nelu Popovici pentru infractiunea de incalcarea consemnului, pe motiv ca "fapta nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de legea penala", iar pentru savarsirea infractiunii de folosire abuziva a functiei in scop militar a primit o amenda! "Hai cu mine la hotel sa ii arat cucu de la Bacau" In jurul orei 22.00-22.30, Nelu Popovici a vazut-o pe politista de frontiera in timp ce spala podeaua modulului cu mopul si a inceput sa ii adresez cuvinte "de natura pornografica" cerandu-i sa il insoteasca la Hotel Moldova, unde era cazat, pentru a intretine raporturi sexuale cu el.

acum 57 luni (11 May 2016)

Magistratii Tribunalului Militar Iasi l-au achitat pe colonelul Nelu Popovici pentru infractiunea de incalcarea consemnului, pe motiv ca "fapta nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de legea penala", iar pentru savarsirea infractiunii de folosire abuziva a functiei in scop militar a primit o amenda!

"Condamna pe inculpatul col.(r) Nelu Popovici pentru savarsirea infractiunii de folosirea abuziva a functiei in scop sexual, la pedeapsa de 180 zile amenda, adica 18000 lei. pentru o perioada de 2 ani", se arata in hotararea pronuntata miercuri de Tribunalul Militar.

Practic, pe langa amenda, timp de doi ani de zile, colonelului ii este interzis sa ocupe functii publice.

Judecatorii l-au obligat pe Nelu Popovici sa achite politistei pe care a alergat-o in curtea Mitropoliei Iasi, cerandu-i sa intretina relatii sexuale, daune morale in cuantum de 10.000 lei si 2.300 lei cheltuieli de judecata. Politista solicitase daune morale in cuantum de 400.000 lei si 5000 de lei daune materiale (suma cheltuita pentru recuperare dupa trauma suferita).

Decizia pronuntata de Tribunalul Militar Iasi nu este definitiva, atat procurorii cat si partea vatamata avand posibilitatea sa o atace la Curtea de Apel Militara Bucuresti in termen de zece zile.

Scandal sexual langa racla cu moaste

Scandalul in care a fost implicat colonelul Nelu Popovici, jandarm care de-a lungul timpului a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul structurilor Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, a fost unul considerat drept unul dintre cele mai rusinoase episoade din istoria recenta a institutiei militare. Atunci, Nelu Popovici era comandant de dispozitiv asupra unei formatii mixte formate din membri ai diferitelor structuri de stat.

Fortele de ordine aveau amplasat un modul in curtea mitropoliei, chiar in apropiere de racla sfintei.

"A ajuns in stare de e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro