Cum a fost la balul la care s-a mimat sexul oral: "Am vazut parintii strambandu-se, foarte socati, dar elevii erau cu gura pana la urechi"

Cum a fost la balul la care s-a mimat sexul oral:

Tanara i-a scris jurnalistului Silviu Iliuta ca raspuns la articolul lui de pe "Cronici pe bune" in care-si exprima ingrijorarea fata de scandalul care a pornit de la una dintre probele de la Balul Bobocilor in care elevele de clasa a IX-a participante la concursul "Miss Boboc" trebuiau sa manance o banana tinuta intre picioare de partenerul lor.

acum 22 luni (25 Oct 2017)

"Trebuie sa va spun ca aceasta proba este prezenta la foarte multe baluri din Cluj organizate de Allevents si de altii si starneste hohote de ras peste tot. Am vazut parintii strambandu-se si intr-adevar erau foarte socati de ce se intampla, dar elevii erau cu gura pana la urechi. Distractie maxima!", sustine o eleva de la Colegiul Tehnic de Comunicatii "Augustin Maior" din Cluj. Tanara i-a scris jurnalistului Silviu Iliuta ca raspuns la articolul lui de pe "Cronici pe bune" in care-si exprima ingrijorarea fata de scandalul care a pornit de la una dintre probele de la Balul Bobocilor in care elevele de clasa a IX-a participante la concursul "Miss Boboc" trebuiau sa manance o banana tinuta intre picioare de partenerul lor. "Nu toti copiii sunt la fel, nu toti elevii participa la asa ceva" "Trebuie sa stati linistiti: nu toti copiii sunt la fel, nu toti elevii participa la asa ceva. Spre exemplu, mie nu mi-ar trece prin ruptul capului sa fac asa ceva in public, sa particip la acest joc, dar elevii care concureaza la Miss trebuie sa treaca prin toate probele. Nu au cum sa sara peste proba asta, sa o refuze, daca vor sa castige. La un moment dat, aproape de finalul probei, unul dintre profesori i-a rugat sa opreasca proba si sa treaca la urmatoarea. Mai cu proteste, mai de nevoie, pana la urma asta au si facut", continua eleva. Ea crede ca vina principala o poarta organizatorii: "Nu vreau sa scuz pe nimeni, dar colegii mei, la 14 ani, nu isi dau seama toti ca nu e bine sa faca unele lucruri. Consider ca aici e vina organizatorilor, care au propus proba asta la balurile organizate de ei." Citeste si Reactia ISJ Cluj cu privire la pozele cu adolescenti mimand sexul oral la un Bal al Bobocilor VIDEO Adolescenti de clasa a IX-a mimand sexul oral la Balul Bobocilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro