Cum a fost infundat senatorul protejat de "Doi si-un sfert". Intalniri "pe dezbracate", la toaleta

Curtea Suprema l-a condamnat, marti, pe senatorul UNPR Marius Isaila la 4 ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care DNA l-a acuzat de mai multe fapte de coruptie. se refera la posibilitatea de a inregistra un autodenunt antedatat la DIPI, impotriva lui Lucian Timofanovici si Cristian Cristescu, cu scopul de a contracara un eventual denunt formulat de acestia) Ene: Da, da' noi trebuie sa ne punem de acord, manca-ti-as gura ta! Condamnat la 4 ani de inchisoare Marius Isaila a primit doua pedepse de 3 si 2 ani de inchisoare pentru trafic de influenta si o pedeapsa de un an inchisoare pentru instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

acum 97 luni (13 Apr 2016)

Curtea Suprema l-a condamnat, marti, pe senatorul UNPR Marius Isaila la 4 ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care DNA l-a acuzat de mai multe fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Completul de 5 judecatori al Curtii Supreme.

In rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata, procurorii DNA au aratat cum a luat spaga 200.000 de euro, in 2012, Marius Isaila, la acel moment sef serviciu in Ministerul Finantelor Publice.

In schimbul banilor, senatorul i-a promis omului de afaceri Lucian Timofanovici ca va bloca un control ANAF la firma acestuia, Dave Research and Development SRL. Ulterior, Isaila s-a lacomit si i-a mai cerut afaceristului alti 150.000 de euro.

Cand a simtit ca anchetatorii sunt pe urmele sale, Marius Isaila a apelat la cativa prieteni din Departamentul de Informatii si Protectie Interna al MAI (DIPI), pentru a afla daca este filat de DNA. "Barlogul Lupilor"

El ar fi cerut, de asemenea, urmarirea lui Catalin Cristescu, pe care il banuia ca l-a denuntat. De asemenea, senatorul era un apropiat al comisarului-sef Dorin Ioan Popa, sef al compartimentului juridic al DIPI, caruia i se adresa cu apelativul "Popica".

Intalnirile conspirative intre Isaila si ofiterii DIPI au avut loc la restaurantul "Barlogul Lupilor", aceeasi carciuma folosita drept cartier general si de chestorul Adrian Barascu, fostul sef al Oficiului National pentru Protectia Martorilor, trimis in judecata pentru ororile la care ii supunea pe martorii protejati. De altfel, la intalnirile lui Isaila cu cei trei ofiteri DIPI de la "Barlogul Lupilor" a participat si chestorul Barascu. DIPI, la dispozitia senatorului

Procurorii DNA l-au si filmat pe Marius Isaila la restaurantul "Barlogul Lupilor", in timp ce se intalnea cu sefii de la "Doi si-un sfert". Dupa ce au stat o perioada de timp la masa, senatorul a cobo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro