Cum a fost amenintata o tanara care a refuzat sa se mai culce cu seful ei: "Ti se vor taia tendoanele de la picioare!"

Cum a fost amenintata o tanara care a refuzat sa se mai culce cu seful ei:

Intr-un proces judecat in prima instanta la Tribunalul Timis si in apel la Curtea de Apel Timisoara, patronul unei firme de constructii a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu suspendare pentru santaj si acces ilegal la un sistem informatic. Acesta a spus ca nu a exercitat niciun fel de presiuni psihice asupra tinerei pentru continuarea relatiei intime, dar a recunoscut ca i-a trimis fetei, in aprilie 2015, mesaje de amenintare pentru ca tanara i-a cerut in avans suma de 2.000 de euro, refuzand ulterior sa mai aiba o relatie cu inculpatul.

acum 29 luni (9 Feb 2018)

Intr-un proces judecat in prima instanta la Tribunalul Timis si in apel la Curtea de Apel Timisoara, patronul unei firme de constructii a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu suspendare pentru santaj si acces ilegal la un sistem informatic. Dosarul, trimis in judecata in 2016 de procurorii DIICOT, scoate la iveala modul in care o tanara secretara, care a acceptat sa intretina relatii sexuale cu seful ei, a ajuns sa fie santajata si amenintata cand a vrut sa iasa din relatie.

In plangerea depusa la Politie, tanara a aratat ca sub ameintarea pierderii locului de munca a acceptat sa intre intr-o relatie cu seful ei, iar dupa cinci luni, cand a vrut sa rupa orice legatura cu barbatul, a inceput cosmarul. In acest sens, au aratat procurorii, barbatul a determinat-o pe tanara sa intocmeasca un inscris in care sa arate ca accepta sa fie supusa unor gesturi intime in schimbul a 4.000 de lei lunar. De asemenea, sustin procurorii, tanara a fost obligata sa semneze o "Declaratie" prin care se angajeaza sa continue relatia amoroasa cu seful ei, iar in cazul in care nu isi respecta aceasta promisiune isi da acordul ca barbatul sa le prezinte parintilor ei imaginile compromitatoare.

In ciuda declaratiilor scrise, tanara a rupt legatura cu seful ei, a renuntat la locul de munca si a intrat intr-o alta relatie, cu un tanar de varsta ei. In acest sens, judecatorii au aratat in sentinta prin care barbatul a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu suspendare ca "inculpatul a conceput si consemnat amenintari cu aplicarea unor suferinte. Amenintarile sunt tulburatoare: "vei fi rapita si dusa si vanduta in strainatate ca prostituata", "vei fi intepata cu o seringa care are SIDA de ultimul grad" si "iti vor fi taiate tendoanele la picioare si vei ramane toata viata invalida in carucior". In timpul procesului, barbatul si-a schimbat declaratia sustinand ca in timpul anchetei a fost batut si si lo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro