Cum a facut Romania din Bibliile primite de la americani hartie igienica: "Pe unele role gaseai fragmente de versete biblice"

Cum a facut Romania din Bibliile primite de la americani hartie igienica:

"Nu mai e nevoie de Biblii" Ceausescu si-a deteriorat si mai mult relatiile cu Washingtonul cand si-a dat acordul sa se recicleze Bibliile primite din America, pentru a le transforma in hartie igienica.

acum 110 luni (18 Apr 2015)

In ciuda politicii oficiale de pretinsa toleranta, la inceputul anilor '80, drepturile omului in Romania erau incalcate flagrant. Acest lucru a atras atentia membrilor Camerei Reprezentantilor din America, care, in mai 1984, s-a reunit intr-un Human Rights Caucus (Grup Parlamentar al Drepturilor Omului), si au redactat o scrisoare pentru Nicolae Ceausescu. Cei 190 de membri marcanti ai Camerei isi exprimau dezamagirea fata de felul in care Romania sfida prevederile de la Helsinki privind drepturile omului. "Nu mai e nevoie de Biblii" Ceausescu si-a deteriorat si mai mult relatiile cu Washingtonul cand si-a dat acordul sa se recicleze Bibliile primite din America, pentru a le transforma in hartie igienica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro