Cum a devenit Mihai Gadea "basist": "Pot fi acuzat ca m-am sucit". Antena 3 si RTV, confuze dupa alegeri

Cum a devenit Mihai Gadea

"Pot fi acuzat ca m-am sucit, dar cum sa nu ma bucur eu cand noul presedinte ales face un asemenea gest de reparatie morala acceptand sa se intalneasca cu Majestatea Sa, care a avut atat de multe de suferit de pe urma regimului Basescu ?", a spus Gadea, citat de reportervirtual.ro. Iohannis are legitimitate incontestabila : 6.250.000 de voturi, diferenta fata de contracandidat mai mare de 1.000.000 de voturi.

acum 100 luni (20 Nov 2014)

Presedintele ales Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu Majestatea Sa, Regele Mihai I. Desi actiunile din campania lui Klaus Iohannis, dar si conferintele sustinute de acesta in perioada in care era candidat au fost ignorate de ambele televiziuni, dupa alegeri, Antena 3 si RTV au acordat un spatiu generos de emisie subiectului. Mai mult, in emisiunea "Sinteza Zilei", de miercuri seara, Mihai Gadea a laudat gestul lui Iohannis de a se intalni cu familia regala, desi in campanie, realizatorul TV l-a acuzat ca s-ar fi asociat cu Traian Basescu.

Este o surpriza placuta, este cu atat mai imbucurator modul in care presedintele ales, Klaus Iohannis, face referire la intalnirea pe care o are cu Majestatea Sa", a subliniat Gadea.

"Pot fi acuzat ca m-am sucit, dar cum sa nu ma bucur eu cand noul presedinte ales face un asemenea gest de reparatie morala acceptand sa se intalneasca cu Majestatea Sa, care a avut atat de multe de suferit de pe urma regimului Basescu ?", a spus Gadea, citat de reportervirtual.ro.

La randul lui, Mircea Badea a inceput sa identifice aspectele pozitive ale alegerii lui Iohannis pe care, cu doua zile inainte de alegeri, il jignea si il asocia cu Traian Basescu. Iata ce scria, de exemplu, Badea, pe contul sau de Facebook, dupa ce Traian Basescu a indemnat, vineri seara, "basistii" sa iasa la vot : "Daca mai avea cineva vreo indoiala cu privire la faptul ca mamalaul gangav e paravanul lui Basescu, in seara asta s-a risipit", a scris Badea. Iohannis are legitimitate incontestabila : 6.250.000 de voturi, diferenta fata de contracandidat mai mare de 1.000.000 de voturi.

Pe de alta parte, in emisiunea sa de miercuri seara, l-a criticat pe Klaus Iohannis pe motiv ca nu reuseste sa "reconcilieze Romania". De duminica, de cand a castigat alegerile, nu face nimic. Ba dimpotriva, nu a adresat niciun fel de cuvant, lent sau rapid, celor cinci milioane de oameni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro