Cum a comentat Barack Obama schimbarea de sex a lui Bruce Jenner

Preşedintele american Barack Obama l-a lăudat pe fostul campion olimpic la atletism, Bruce Jenner, pentru curajul pe care l-a avut de a-și asuma public schimbarea de sex. Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai importanţi atleţi americani din anii 1970, după ce a caştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborat recordul mondial de puncte in proba de decatlon.

acum 68 luni (4 Jun 2015)

Preşedintele american Barack Obama l-a lăudat pe fostul campion olimpic la atletism, Bruce Jenner, pentru curajul pe care l-a avut de a-și asuma public schimbarea de sex.

"Este nevoie de curaj ca să iţi impărtăşeşti povestea", a scris preşedintele SUA pe contul lui de Twitter.

De asemenea, Barack Obama a invitat şi alţi americani din comunitatea LGBT să işi povestească experienţele pentru a susține lupta pentru drepturile LGBT.

Citeşte şi: Atletul care s-a tranformat in femeie a intrat in Cartea Recordurilor, dar nu pentru operație

Imediat după ce s-a prezentat public cu noua identitate, Caitlyn Jenner a atins un milion de urmăritori pe contul ei de Twitter, in doar patru ore şi trei minute. Atfel, fostul Bruce Jenner a intrat in Cartea Recordurilor, depăşindu-l pe Barack Obama, care a atins acelaşi număr de urmăritori in cinci ore.

Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai importanţi atleţi americani din anii 1970, după ce a caştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborat recordul mondial de puncte in proba de decatlon.

Jenner a fost căsătorit cu mama vedetei americane Kim Kardashian, Kris Jenner, timp de 20 de ani. Povestea INCREDIBILĂ a faimosului atlet Bruce Jenner, care a devenit femeie la varsta de 65 de ani ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro