Cum a ajuns UEFA Euro 2016 la ProTV si cati ani a luptat postul ca sa puna mana pe meciuri

Cum a ajuns UEFA Euro 2016 la ProTV si cati ani a luptat postul ca sa puna mana pe meciuri

Am spuso si in alte dati, Pro TV este interesat de fiecare data de programele premium, faptul ca acum vom difuza UEFA EURO 2016 TM nu este o surpriza, nu am venit deodata de nicaieri.

acum 57 luni (2 Jun 2016)

Iata ce echipa va transmite din Franta

Vestea ca ProTV va difuza cele mai importante meciuri ale UEFA Euro 2016 a surprins placut pe multi iubitori ai fotbalului. Putina lume stie insa ca doi ani a luptat postul pentru a achizitiona pachetul de 23 de meciuri ale Campionatului European, incluzand toate partidele echipei nationale a Romaniei. Reamintim ca intre 10 iunie si 10 iulie, in premiera, UEFA Euro va fi difuzat de o televiziune comerciala.

"UEFA are o procedura foarte clara si transparenta de ofertare a proprietatilor sale. Dupa acel moment, Pro TV a trimis, procedural, ofertele sale de fiecare data cand a fost instiintat ca procesul de vanzare merge mai departe. Am spuso si in alte dati, Pro TV este interesat de fiecare data de programele premium, faptul ca acum vom difuza UEFA EURO 2016 TM nu este o surpriza, nu am venit deodata de nicaieri. Am facut oferte de fiecare data cand am fost invitati, la fiecare editie de Campionat Mondial sau European. Numai ca ofertele noastre nu s-au intalnit cu cererea din partea organizatorilor, pana acum", a spus Costi Mocanu, director ProTV, pentru EVZ. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro