Cum "a ajuns" Snoop Dogg la Bogata de Mures in loc de Bogota: "Il asteptam cu ciorba de moare de varza"

Cum

Cu toate acestea, primarul comunei Bogata, Lazlo Barta, a declarat pentru Agerpres ca raperul este asteptat cu palinca de prune sau de mere si cu cioarba de moare de varza cu carne de porc. FOTO Instagram Calvin Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004).

acum 98 luni (14 Mar 2016)

Celebrul raper a postat pe contul sau de Instagram o poza in care spune ca se afla in Bogata, Mures, chiar daca in acel moment acesta era in Bogota (Columbia).

Cu toate acestea, primarul comunei Bogata, Lazlo Barta, a declarat pentru Agerpres ca raperul este asteptat cu palinca de prune sau de mere si cu cioarba de moare de varza cu carne de porc. Tot el a declarat ca americanii care au venit la Bogata s-au simtit extrem de bine, asa ca raperul poate sa vina intrucat exista locuri de cazare, iar mancarea traditionala este de exceptie.

"Daca vine, il asteptam cu ciorba de moare de varza cu porc proaspat, facem si porc la protap, dar in primul rand il asteptam cu o inima deschisa si curata. La noi, la Bogata, avem si o pensiune la care urmeaza sa facem receptia finala, e o pensiune mica, de noua locuri. Este loc de cazare si pe la oameni, avem mancare buna, sanatoasa - eu sunt si producator agricol. Avem si Colina Sasului, o sala de nunti cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mancat mancare traditionala si s-au simtit bine. Deci poate sa vine Snoop Dogg si cu alaiul, pentru ca sunt locuri de cazare si aici oamenii au sufletul curat si ii asteapta cu drag", a declarat Lazlo Barta.

Dupa cum era de asteptat, fanii artistului au inceput sa-l ironizeze pe acesta, pe motiv ca a incurcat Bogota, Columbia, cu Bogota, Targu Mures: "uita-te la locatie :)))", au inceput sa scrie romanii pe Instagram imediat dupa postarea lui Snoop Dogg.

FOTO Instagram

Calvin Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro