Cum a ajuns o romanca de 41 de ani sa nasca in plina strada la Roma, asistata de carabinieri. Femeia mai are 7 copiii

Cum a ajuns o romanca de 41 de ani sa nasca in plina strada la Roma, asistata de carabinieri. Femeia mai are 7 copiii

Copil nascut la 41 de ani in plina strada Botosaneanca Nicoleta Dobanda de 41 de ani este stabilita de mai bine de un deceniu in capitala Italiei Roma. 120 de ani de la nasterea Smarandei Braescu, prima femeie care a doborat recordul mondial la saltul din avion Cum le convinge o femeie din Salaj pe viitoarele mamici sa nasca natural: "Exista foarte multe informatii depasite si chiar gresite legate de nastere"

acum 64 luni (8 Jun 2017)

O botosaneanca cu sapte copiii, care a plecat sa munceasca in Italia, a devenit o adevarata vedeta in presa italiana. Si asta dupa ce a nascut la 41 de ani in plina strada ajutata de carabinierii din Roma.

Femeia a intrat in travaliu in timp ce se afla intr-o biserica ortodoxa din capitala Italiei si nu a mai avut timp sa cheme ambulanta. Nasterea copilului roman a fost considerat un semn de bun augur de catre politistii italieni.

Copil nascut la 41 de ani in plina strada Botosaneanca Nicoleta Dobanda de 41 de ani este stabilita de mai bine de un deceniu in capitala Italiei Roma. Nu a mai apucat sa cheme ambulanta si a nascut pur si simplu pe strada. Femeia a fost ajutata sa nasca de carabinierii italieni. Un semn de bun augur pentru carabinieri Dupa ce au ajutat-o sa nasca, stand in telefon cu medicii,carabinierii au insotit-o pe proaspata mama in ambulanta. Desi a nascut in conditii grele, botosaneanca a adus pe lume o fetita sanatoasa careia i-a pus numele de Simona. Pentru carabinieri, nasterea copilului in asemenea conditii si cu ajutorul unui politist italian a fost un semn de bun augur, mai ales ca sarbatoreau in aceeasi zi 203 ani de la infiintarea unitatii. 120 de ani de la nasterea Smarandei Braescu, prima femeie care a doborat recordul mondial la saltul din avion Cum le convinge o femeie din Salaj pe viitoarele mamici sa nasca natural: "Exista foarte multe informatii depasite si chiar gresite legate de nastere" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro