Cum a ajuns mierea in cosmetice. Efectele miraculoase care i-au asigurat accesul in "lumea frumusetii"

Cum a ajuns mierea in cosmetice. Efectele miraculoase care i-au asigurat accesul in

"Poate fi aplicata cu obtinerea de rezultate notabile pe fata, pe corp, dar si pe par, pentru ca ii da stralucire.Se poate folosi si in compozitia unor balsamuri de buze, creme pentru pielea uscata in mod deosebit, creme de maini, gomaj pentru fata si corp, masti pentru par sau sapunuri pe baza de miere", completeaza Sorana Catescu.

acum 106 luni (30 Jul 2015)

Specialistii spun ca mierea este una dintre primele substante folosite de catre om. Aceasta a fost recomanda de-a lungul timpului pentru afectiuni gastrointestinale, renale si respiratorii si chiar si pentru tratamentul plagilor si al ranilor.

Nu putini folosesc mierea pentru a-si indulci ceaiul sau iaurtul, dar si in prajituri in loc de zahar.

"Mierea are multiple virtuti in ingrijirea pielii si poate fi folosita pentru toate tipurile de ten.

Mierea are puternice proprietati antioxidante si astfel este considerata un aliat de nadejde in lupta impotriva imbatranirii. Aceasta hraneste si protejeaa epiderma, catifeleaza, calmeaza si estompeaza disconfortul pielii uscate. De asemenea, estompeaza si ridurile", explica Sorana Catescu, care foloseste mierea la cremele de fata, de corp si balsamurile pe care le face.

Sorana Catescu ne recomanda sa folosim produse naturale cu miere, care vin cu garantia ca si celelalte ingrediente utilizate sunt naturale. Mierea, face minuni pentru pielea uscata, riduri si oboseala

Mierea poate fi folosita cu succes si in masti si gomaj facut in casa, rezultatele fiind la fel de bune. "Poate fi aplicata cu obtinerea de rezultate notabile pe fata, pe corp, dar si pe par, pentru ca ii da stralucire.Se poate folosi si in compozitia unor balsamuri de buze, creme pentru pielea uscata in mod deosebit, creme de maini, gomaj pentru fata si corp, masti pentru par sau sapunuri pe baza de miere", completeaza Sorana Catescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro