Cum a ajuns ASA Targu Mures lider? "Bugetul e de 4 milioane de euro, salariile sunt de trei ori mai mici ca ale stelistilor"

Cum a ajuns ASA Targu Mures lider?

ASA Targu Mures a castigat cu 1-0 meciul cu Steaua de pe "Arena Nationala", cu un gol marcat de Ianis Zicu in minutul 37. @ Diferenta la nivelul salariilor este mare de tot, la noi sunt salarii de trei ori mai mici ca la Steaua sau Astra. @ Este ceva incredibil, indiferent in ce mediu te duci, la frizerie sau la cafenea, toata lumea vorbeste de sansele la titlu si de ce mare bucurie ar fi.

acum 59 luni (30 Apr 2015)

ASA Targu Mures a castigat cu 1-0 meciul cu Steaua de pe "Arena Nationala", cu un gol marcat de Ianis Zicu in minutul 37. Cu cinci etape pana la final, muresenii au un avans de doua puncte si avantajul meciurilor directe cu Steua, deci le sunt suficiente patru victorii si un egal.

"Avem salarii de trei ori mai mici ca la Steaua" Narcis Raducan, presedintele echipei ASA Targu-Mures, a vorbit la Adevarul Live despre victoria cu Steaua si planurile echipei.

@ Eu n-aveam nicio indoiala ca va veni momentul in care vom confirma ca suntem favoriti la titlu, pentru ca eu cunosc foarte bine ce se intampla la ambele echipe.

@ As zice ca avem 51 la suta sanse sa luam titlul, dar se pot intampla multe la fiecare partida. Este o lupta a detaliilor si suntem foarte preocupati de recuperarea jucatorilor, pentru ca la mai putin de trei zile ne va vizita o echipa mai tanara, Viitorul. Avem un buget de 3-4 milioane, departe de ce inseamna acum Steaua sau Astra.

@ Diferenta la nivelul salariilor este mare de tot, la noi sunt salarii de trei ori mai mici ca la Steaua sau Astra.

@ La modul cum joaca Zicu, ajung sa cred ca nu are importanta daca are sau nu kilograme in plus. Daca tot s-a discutat despre Teixeira sau Cernat, eu cred ca Zicu nu e nimic mai prejos si e si mai tanar. Intr-adevar, era de preferat sa aiba mai putine kilograme, dar el e de cativa ani la greutatea asta si asa se simte el bine. Cred ca a facut un antrenament sau doua in ultimele 18 zile, iar Muresan s-a pregatit de 3-4 ori intr-o luna. Tocmai de aceea e de felicitat caracterul lor si al echipei.

@ N'Doye are 37 de ani, nu putem sa-l banuim ca are mai mult.

@ Este ceva incredibil, indiferent in ce mediu te duci, la frizerie sau la cafenea, toata lumea vorbeste de sansele la titlu si de ce mare bucurie ar fi.

@ Cred ca sunt mai multi bani, e garantia ca in urmatorii doi ani va fi stabilitate financiara si aceatsa pozitie ne garant... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro