Cum a actionat barbatul din Cluj acuzat de pedofilie. Filmul evenimentelor, reconstituit de procurori: "Hei, domnisoara! Iti place?"

Cum a actionat barbatul din Cluj acuzat de pedofilie. Filmul evenimentelor, reconstituit de procurori:

Barbatul in varsta de 36 de ani din Cluj cercetat pentru corupere sexuala impotriva minorilor a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile. Din [...] a rezultat faptul ca in data de 23.04.2018, in urma celor relatate de catre minorele I si II, numitele [...], in calitate de cadre didactice, au observat ca in fata scolii, in jurul orei 09:30, se afla o persoana de sex masculin cu semnalmentele furnizate de catre persoanele vatamate minore. care in data de 19.04.2018 a abordat pe minora I in varsta de 10 ani cu expresia "hei domnisoara!", iar in momentul in care aceasta s-a apropiat de autoturismul susnumitului, acesta i-a aratat organul sexual scos din pantaloni adresandu-i intrebarea "iti place?"

acum 55 luni (26 Apr 2018)

Barbatul in varsta de 36 de ani din Cluj cercetat pentru corupere sexuala impotriva minorilor a fost arestat preventiv, miercuri seara, pentru 30 de zile. La inceputul saptamanii, un cadru didactic de la Scoala "Iuliu Hatieganu" din Manastur a scris pe Facebook: "Vreau sa va aduc la cunostinta un incident petrecut langa scoala unde ne desfasuram semi-internatul. Joi si vineri dimineata, un individ parcat intr-o masina pe trotuarul de langa scoala, a abordat doua fetite (una din clasa noastra, iar cealalta din alta clasa a IV-a). Am discutat cu copiii despre incident si v-am adus la cunostinta, in ideea de a spori siguranta lor!!!".

Barbatul s-a predat inca de marti, 24 aprilie, si a fost retinut initial pentru 24 de ore. Miercuri, judecatorii au decis ca acesta sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile. El lucreaza la o fabrica de mobila, este casatorit si are doi copii mici. "Hei domnisoara" Procurorii au reconstituit filmul evenimentelor, bazandu-se pe declaratiile martorilor:

"Din [...] a rezultat ca in dimineata zilei de 19.04.2018, in jurul orei 07:30, in timp ce se deplasa spre scoala, aflandu-se pe str. 3, persoana vatamata I, in varsta de 10 ani, a fost abordata cu expresia "hei, domnisoara!" de catre numitul L.M.A., care se afla intr-un autoturism marca Ford Focus cu nr. In momentul in care persoana vatamata s-a apropiat de autoturism, aceasta a observat ca numitul L.M.A. Persoana vatamata s-a speriat si a fugit spre poarta scolii", se arata in propunerea de arestare preventiva a procurorilor clujeni.

Din actele de urmarire penala a mai rezultat ca "in jurul orelor 11:00, doua clase din scoala persoanei vatamate s-au deplasat spre Piata Flora pentru a servi masa. Copii din cele doua clase a IV-a erau incolonati si supravegheati de trei invatatoare. Cum l-au gasit invatatoarele In dimineata zilei de 20 aprilie, "in jurul orei 07.30, in timp ce se deplasa spre scoala, aflandu-se pe str. 3 persoana vatamata II, in varsta de 10 ani, a fost ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro