Culorile puternice si parul tuns scurt, pe val in sezonul estival

Culorile puternice si parul tuns scurt, pe val in sezonul estival

Celebra tunsoare pixie, care ofera un aspect masculin si care poate fi purtata cu succes de femeile cu chipuri angelice, parul tuns bob filat, cu multiple posibilitati de stilizare, dar si accentele feminine oferite de esarfele prinse in par sunt printre cele mai populare tendinte de vara aceasta. O optiune la fel de practica, mai ales in zilele de stat la soare, sunt turbanele, promovate si de designerul roman Gabriela Atanasov in colectiile Sweet Paprika. Blondul-miere, blondul-sampanie si satenul inchis sunt, de asemenea, variante atragatoare in vara lui 2015, alaturi efectul de contrast din cazul parului vopsit in degrade, a carui culoare se deschide de la radacina spre varfuri.

acum 49 luni (25 Jul 2015)

Celebra tunsoare pixie, care ofera un aspect masculin si care poate fi purtata cu succes de femeile cu chipuri angelice, parul tuns bob filat, cu multiple posibilitati de stilizare, dar si accentele feminine oferite de esarfele prinse in par sunt printre cele mai populare tendinte de vara aceasta. Acesta poate fi aranjat atat simplu, cat si usor ondulat si permite o varietate de coafuri pe aceeasi tunsoare", a declarat hairstylistul Cristi Pascu, proprietarul Academiei de Coafura care-i poarta numele. Printre celebritatile care au adoptat acest tip de frizura se numara si actritele Rose Byrnes sau Reese Witherspoon.

(Reese Witherspoon/FOTO AP)

O idee mai indrazneata si pretentioasa este bobul frantuzesc, in linii scurte si ascutite, pe care a mizat Karl Lagerfield in colectia de haute couture toamna-iarna 2015-2016. "Desi tendinta este pentru sfarsitul anului, femeile avangardiste, pasionate de moda, vor incepe cu siguranta sa poarte de pe acum aceasta tunsoare", a subliniat specialistul.

"Tunsorile pixie si tunsorile scurte, in general, explodeaza in sezonul estival ca si cerinta, pentru ca au o latura foarte practica, mai ales ca apar intr-o asa mare diversitate", a precizat Cristi Pascu. Regula verii este lejeritatea

Lungimea parului potrivita pe perioada verii este cea medie, spune hairstylistul, iar bretonul nu este recomandat. "Se poarta si parul lung, dar usor vaporos si in diverse coafuri foarte lejere, pe jumatate prins. Un breton gros si drept, cum purta Elena Basescu, nu este o idee foarte buna, fiind foarte incomod", este de parere Cristi Pascu.

(Chanel couture 2015-2016/FOTO AP)

In materie de coafuri, buclele lejere, de tip sauvage (n.r. - dezordonate), de preferinta usor lasate pentru a da un aspect natural, curgator, sunt perfecte pentru zi. Acest aspect se regaseste si in tendintele de anul viitor, aparand in c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro