Culmea investitiilor la polul saraciei: 62.000 lei pentru un info chiosc turistic in orasul fara potential turistic

Culmea investitiilor la polul saraciei: 62.000 lei pentru un info chiosc turistic in orasul fara potential turistic

Barladul, orasul din judetul Vaslui care e spalat de ape la prima ploaie torentiala din cauza infrastructurii prost facute sau inexistente, se construiieste cu elan muncitoresc un foisor pe structura de lemn care costa peste 6 miliarde de lei vechi. Centrul SPA si cinematograful 3D, scoase la mezat de ochii lumii: "Si-au dat seama de prostie si nu stiu cum sa se spele" Sefi platiti de stat pentru investitiile de fite din Barlad.

acum 99 luni (6 Jul 2015)

Barladul, orasul din judetul Vaslui care e spalat de ape la prima ploaie torentiala din cauza infrastructurii prost facute sau inexistente, se construiieste cu elan muncitoresc un foisor pe structura de lemn care costa peste 6 miliarde de lei vechi.

Este unul din putinele proiecte europene acceste de Primaria Barlad in conditiile in care in ultimii 25 de ani nu s-a reusit realizarea infrastructurii in cele mai mari cartiere ale orasului: Munteni si Podeni. Scopul proiectului este de a promova potentialul turistic al orasului (cu o populatie de aproximativ 50.000 de oameni) si de a crea doua locuri de munca. Cum zona nu este una turistica si punctele de interes din oras pot fi numarate pe degete, construirea unui info chiosc turistic pare a fi mai mult o gluma.

Potentialul turistic al municipiului se limiteaza doar la un muzeu (planetariul fiind principala atractie), un teatru si casa memoriala Cuza care nu poate fi vizitata avand destinatie de locuinta sociala si este impartita intre mai multe familii de romi si de romanoi. Majoritatea sunt atrasi de expozitiile muzeului, spectacolele de planetariu dar si de casa Cuza pe care o pot privi doar din drum. Cota de cofinantare a municipalitatii este de 2,02% din valoarea eligibila, adica 11.512,51 lei.

Citeste si:

FOTO Investitii de fite la polul saraciei: jacuzzi si cinema 3D. Barladul, indatorat pentru 25 de ani pentru sauna si piscina

FOTO Centru SPA si cinematograf 3D, investitiile din banii publici ai Barladului, scoase la licitatie

FOTO Cum au transformat romii un cartier nou in ghetou

FOTO VIDEO Traiul de ev mediu al barladenilor: cartiere intregi din buricul targului, ingropate in noroi. Centrul SPA si cinematograful 3D, scoase la mezat de ochii lumii: "Si-au dat seama de prostie si nu stiu cum sa se spele"

Sefi platiti de stat pent... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro