Culisele tentativei de asasinat de la Timisoara. De ce i-ar acuza victima pe "Zaher Iskandarani si fiul lui Rami"?

Culisele tentativei de asasinat de la Timisoara. De ce i-ar acuza victima pe

Fabrica de apa minerala de la Herculane Politia si Parchetul nu au furnizat niciun fel de informatii cu privire la cauzele atacului armat de la Timisoara. Coleg de dosar cu Zaher Iskandarani In plus, Jamil Fadi a fost condamnat anul trecut definitiv la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si tentativa de inselaciune, Jamil Fadi fiind acuzat ca l-a ajutat pe Zaher Iskandarani sa fenteze Fiscul cu suma de 28.000.000 de lei.

acum 87 luni (20 Jan 2017)

Un incident extrem de grav a avut loc miercuri seara, la Timisoara. Jamil Fadi, nepot al lui Zaher Iskandarani, condamnat si dat in urmarire internationala, a fost ranit dupa ce s-au tras asupra sa trei focuri de arma, la iesirea dintr-o sala de sport de pe Calea Torontalului.

Intr-un interviu pentru pressalert.ro, sirianul ranit in incidentul armat de miercuri seara a declarat ca ii suspecteaza de orchestrarea atacului pe unchiul sau, Zaher Iskandarani si pe fiul acestuia, Rami Iskandarani. De altfel, tion.ro a anuntat inca din seara atacului ca Rami Iskandarani a fost audiat la Politie si lasat ulterior sa plece.

Fabrica de apa minerala de la Herculane

Politia si Parchetul nu au furnizat niciun fel de informatii cu privire la cauzele atacului armat de la Timisoara. Potrivit surselor "Adevarul", Jamil Fadi l-ar fi sprijinit pe Zaher Iskandarani in scoaterea din Romania a unei importante sume de bani provenite din devalizarea fabricii de apa de la Baile Herculane. Banii, aproximativ 13 milioane de euro, ar fi fost scosi din Romania si transferati prin intermediul unei tranzactii fictive cu orez.

La scoaterea acestor bani din Romania ar fi contribuit si Jamil Fadi, in contul caruia s-ar afla o suma de bani pe care sirianul ar refuza sa i-o remita lui Zaher Iskandarani.

Coleg de dosar cu Zaher Iskandarani

In plus, Jamil Fadi a fost condamnat anul trecut definitiv la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si tentativa de inselaciune, Jamil Fadi fiind acuzat ca l-a ajutat pe Zaher Iskandarani sa fenteze Fiscul cu suma de 28.000.000 de lei. Concret, inspectorii fiscali au emis pentru doua firme controlate prin interpusi de Zaher Iskandarani decizii de impunere de aproximativ 42.000.000 de lei.

Unul dintre cei care a imprumutat fictiv firmele controlate de Zaher Iskan... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro