Culise. PSD risca sa-si piarda candidatul la Primaria Capitalei. Gabriela Firea s-a suparat pe partid

Culise. PSD risca sa-si piarda candidatul la Primaria Capitalei. Gabriela Firea s-a suparat pe partid

Surse din PSD au povestit pentru "Adevarul" ca sedinta de ieri a Biroului Permanent al PSD a fost foarte tensionata. Problema e ca suntem presati de timp si de PNL, care si-a desemnat deja candidatii, iar pe acest fond de stres au aparut divergente, dar le vom rezolva intre noi", sustine un lider social-democrat.

acum 99 luni (8 Mar 2016)

Surse din PSD au povestit pentru "Adevarul" ca sedinta de ieri a Biroului Permanent al PSD a fost foarte tensionata. Problema e ca suntem presati de timp si de PNL, care si-a desemnat deja candidatii, iar pe acest fond de stres au aparut divergente, dar le vom rezolva intre noi", sustine un lider social-democrat. Dupa sedinta de ieri, presedintele PSD, Liviu Dragnea a spus: "I-am intrebat daca doresc (sa candideze- n.r.), dar a fost un raspuns negativ. "In ceea ce ma priveste, nu am refuzat nimic pentru ca nu am avut o propunere concreta pe care sa o accept sau refuz", a scris fostul ministru de Finante pe Facebook.

Surse prezente la sedinta de ieri a conducerii PSD sustin ca Liviu Dragnea nu le-a propus, concret, celor trei sa candideze, ci i-a intrebat daca au planuri electorale. Banicioiu si Plumb au refuzat din start orice ipoteza de a candida, in timp ce Teodorovici, masurat de partid atat pentru Primaria Generala, cat si pentru Primaria Sectorului1, n-a zis nici da, nici ba.

Potrivit unor surse din conducerea PSD, faptul ca cei trei fosti ministri s-au ferit sa de competitia electorala a starnit mania Gabrielei Firea, cea care are cele mai mari sanse de a candida la Primaria Capitalei.

Un vicepresedinte al PSD a confirmat, pentru "Adevarul", nemultumirea Gabrielei Firea, dar sustine ca situatia nu e chiar atit de tensionata pe cat pare. "Suntem in faza de selectare a candidatilor, e normal sa apara nemultumiri, mici certuri. Deocamdata, Gabriela Firea e favorita, dar mai avem o saptamana la dispozitie sa luam decizia finala", sustine vicepresedintele PSD. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro