Culio, foc si para: Mijlocasul argentinian al CFR-ului cere schimbari la Federatia Romana de Fotbal. Ce l-a enervat

Culio, foc si para: Mijlocasul argentinian al CFR-ului cere schimbari la Federatia Romana de Fotbal. Ce l-a enervat

Se stie ca, spre deosebire de Razvan Burleanu, actualul sef FRF, contracandidatul sau in alegeri, Ionut Lupescu, n-a fost niciodata un fan al sistemului competitional cu play-off si play-out, iar injumatatirea punctelor a fost criticata de multi oameni, in frunte cu Gheorghe Hagi.

acum 31 luni (9 Apr 2018)

Chiar daca nici antrenorul si nici oficialii CFR-ului n-au desfiintat echipa dupa remiza cu Astra, jucatorii si-au facut singuri autocritica.

Acesta a criticat si sistemul competitional, cu injumatatirea punctelor in play-off si play-out: "Noi eram la opt puncte de Craiova, iar cand a inceput play-off, am fost la jumatate. Nu stiu cine face campionatul, dar trebuie sa vina la federatie un om de fotbal, sa stie de fotbal". Se stie ca, spre deosebire de Razvan Burleanu, actualul sef FRF, contracandidatul sau in alegeri, Ionut Lupescu, n-a fost niciodata un fan al sistemului competitional cu play-off si play-out, iar injumatatirea punctelor a fost criticata de multi oameni, in frunte cu Gheorghe Hagi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro