Cu ce se ocupa Florian Coldea dupa ce a fost pensionat fortat

Cu ce se ocupa Florian Coldea dupa ce a fost pensionat fortat

Raspunsul ne transmite toate etapele si toti pasii pe care trebuie sa-i parcuga un cadidat care doreste sa acceada la o functie de cadru didactic si baza legala dupa care ne-a trasmis toate etapele pe care le-a parcurs candidatul Coldea pentru a accede la aceasta calificare de cadru didactic.

acum 73 luni (31 Oct 2017)

"Domnul Coldea, in acest moment, din cat intelegem din acel document (trimis de SRI comisiei - n.

El a precizat ca, in cadrul unei corespondente purtate de comisia parlamentara cu SRI, alesilor le-au fost prezentate etapele care trebuie parcurse si care au fost si parcurse in ceea ce priveste accederea pe o functie de cadru didactic la ANI.

Intrebat daca Florian Coldea a indeplinit toate rigorile academice pentru a ajunge sa predea la Academia Nationala de Informatii, Manda a precizat ca in acest moment comisia parlamentara pe care o conduce nu are un raspuns. Raspunsul ne transmite toate etapele si toti pasii pe care trebuie sa-i parcuga un cadidat care doreste sa acceada la o functie de cadru didactic si baza legala dupa care ne-a trasmis toate etapele pe care le-a parcurs candidatul Coldea pentru a accede la aceasta calificare de cadru didactic. Ca s-au respectat sau nu toate aceste etape si care au fost, a fost o lectura azi in cadrul comisiei, ea va fi atasata la toata partea de corespondenta si sigur ca vom avea o concluzie dupa ce toti colegii vor parcurge si vor formula un raspuns", a mai adaugat Manda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro