Cu ce inlocuiesti laptele de vaca?

Cu ce inlocuiesti laptele de vaca?

Laptele de migdale Laptele de migdale este o alegere ideala pentru cei care au probleme cu inima. O cana de lichid iti aduce un aport de 80 de calorii si numai 2 g de grasime.

acum 47 luni (23 Oct 2017)

Laptele de migdale

Laptele de migdale este o alegere ideala pentru cei care au probleme cu inima. O cana cu lapte de migdale ofera 30-40 de calorii, motiv pentru care este indicat si in curele de slabire. Acest tip de lapte nu contine colesterol si nici grasimi saturate, dar aduce un plus de acizi grasi polinesaturati, care scad nivelul de colesterol rau si reduc inflamatiile.

Reteta de casa

Daca nu vrei sa cumperi lapte de migdale, il poti face din 150 g migdale. Laptele il pastrezi la frigider, dar nu mai mult de 3 zile.

Laptele de soia

Laptele de soia nu are colesterol sau grasimi saturate. O cana de lichid iti aduce un aport de 80 de calorii si numai 2 g de grasime. Bea 2-3 pahare de lapte pe zi - asta iti reduce riscul de boli de inima si impiedica agravarea celor existente. Efectul benefic se datoreaza nu doar proteinelor, ci si grasimilor polinesaturate, mineralelor, vitaminelor si fibrelor pe care le contine acest aliment.

Afla cu ce mai poti inlocui laptele de vaca pe clickpentrufemei.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro