Cu ce arme intra in lupta Romania, in caz de combat

Cu ce arme intra in lupta Romania, in caz de combat

Alaturi de avioanele de lupta i-am intalnit pe cei care le piloteaza si pe aceia care spera sa ajunga, curand, in carlinga Polul de atractie sunt cele doua supersonice, secondate de personal tehnic.

acum 84 luni (19 May 2016)

Tancuri, blindate, lansatoare de rachete si avioanele F16 sunt vedetele Black Sea Defense & Aerospace 2016. Alaturi de avioanele de lupta i-am intalnit pe cei care le piloteaza si pe aceia care spera sa ajunga, curand, in carlinga

Polul de atractie sunt cele doua supersonice, secondate de personal tehnic. Bordul avionului este o increngatura de butoane si manete, circa 200 de elemente, am aflat de la constructor. Langa avioane ii intalnim pe Stinger Walk si Heff Broyles, de 27 si 32 de ani, doi dintre piloti. Sunt "nume de cod", in original "call sign", pe care s-au obisnuit sa le foloseasca in armata, dar cand sunt in misiune nu folosesc nici call sign, nici numele reale. S-au pregatit noua luni pentru a pilota un F16, mult mai putin decat ar avea nevoie un pilot roman, pentru ca pot efectua un numar mai mare de ore de zbor, in timp mai scurt. "Ajungi in zona de tinta, fixezi tinta cu acuratete si apoi tragi. Este un scenariu de combat, ceva foarte serios", spune Stinger Walk. Citeste si:

+LACOMIA inumana a unor PATRONI si CORUPTIA din INSTITUTIILE statului au ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro