Cu ce am ramas dupa filmul "Ronaldo": Cristiano se crede cel mai bun si are oameni care-i amintesc asta mereu

Cu ce am ramas dupa filmul

La 30 de ani, Cristiano Ronaldo a gasit de cuviinta sa arate lumii povestea sa prin intermediul unui film modest. Printre picaturi, este evocata si figura tatalui lui Cristiano, rapus de consumul zilnic de alcool, iar din familie face parte si fratele Hugo, pe care CR7 l-a ajutat sa revina pe calea cea dreapta si care se ocupa acum de muzeul dedicat fotbalistului la Algarve, in Portugalia.

acum 62 luni (8 Dec 2015)

La 30 de ani, Cristiano Ronaldo a gasit de cuviinta sa arate lumii povestea sa prin intermediul unui film modest. Povestea e una siropoasa, cu baiatul sarac din Madeira, plecat de la 12 ani la Lisabona pentru a-si urma visul. Odata urcate treptele afirmarii, CR7 devine obsedat de ideea de a castiga cat mai multe Baloane de Aur, iar "tripleta" reusita de Messi il marcheaza evident. El le transmite celor din anturaj ca daca nu castiga nici in 2014, nu se mai prezinta la nicio gala a FIFA, dar succesul de la Zurich ii elibereaza un strigat de satisfactie.

Personajele secundare din film sunt mama fotbalistului, baiatul de cinci ani si impresarul Jorge Mendes. Acesta din urma il cocoloseste fara perdea cu fiecare ocazie si ii spune in timpul unei mese ca oricat ar munci pentru el nu va putea niciodata sa se ridice la nivelul unui om atat de bun pe teren si in afara lui.

Discutiile dintre Cristiano si fiul sau, Cristiano jr, sunt delicios de naive.

Mama Dolores vorbeste la coafor despre Cristiano si ne aminteste inca o data ca nu a vrut sa ramana insarcinata cu Ronaldo. Printre picaturi, este evocata si figura tatalui lui Cristiano, rapus de consumul zilnic de alcool, iar din familie face parte si fratele Hugo, pe care CR7 l-a ajutat sa revina pe calea cea dreapta si care se ocupa acum de muzeul dedicat fotbalistului la Algarve, in Portugalia. De altfel, in film nu apare nicio iubita din trecutul sau prezentul fotbalistului, despre care s-a scris recent ca de fapt ar fi homosexual.

Cristiano nu face vreo referire la romanul Ladislau Boloni, care i-a fost antrenor la Sporting, dar nici nu vorbeste de alti antrenori sau de colegi. In rest, totul e centrat pe sacrificiul fotbalistului care a jucat si accidentat la Mondialul de fotbal din 2014, doar ca sa nu-si dezamageasca tara.

Pe scurt, daca va epuizati toate variantele posibile de pierdut timpul, aveti mereu la indemana filmul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro