Cu cat se scumpeste transportul cu metroul la sfarsitul lunii martie

Cu cat se scumpeste transportul cu metroul la sfarsitul lunii martie

Astfel, cei care circula cu metroul urmeaza sa scoata din buzunar pentru cartela cu 10 calatorii 20 lei (pana acum pentru zece calatorii oamenii plateau 15 lei), iar pentru un abonament lunar nelimitat pasagerii vor scoate din buzunar 70 lei, fata de 60 lei cat costa in prezent, scrie Mediafax.

acum 64 luni (11 Mar 2015)

Astfel, cei care circula cu metroul urmeaza sa scoata din buzunar pentru cartela cu 10 calatorii 20 lei (pana acum pentru zece calatorii oamenii plateau 15 lei), iar pentru un abonament lunar nelimitat pasagerii vor scoate din buzunar 70 lei, fata de 60 lei cat costa in prezent, scrie Mediafax. Pretul unui abonament saptamanal cu numar nelimitat de calatorii va creste de la 20 lei la 25 lei, iar cel al unui abonament de o zi va fi majorat de la 6 lei la 8 lei.

Noile tarife de calatorie sunt incluse in anexa unui proiect de ordin al ministrului Transporturilor, pentru aprobarea tarifelor la calatoria cu metroul. De asemenea, aceasta masura va conduce si la diminuarea deficitelor de finantare, potrivit referatului de aprobare al proiectului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro