CTP stie care va fi principala problema a Simonei Halep la Roland Garros. Jucatoarea noastra debuteaza azi

CTP stie care va fi principala problema a Simonei Halep la Roland Garros. Jucatoarea noastra debuteaza azi

Chiar daca nu te doare si nu ai limitari in miscare din pricina unei accidentari recente, exista o reactie psihica atunci cand te duci pe rever, pentru ca acolo e slabiciunea pe glezna, cand te duci la minge si tragi de picioare, fortezi e o reactie psihica ce te incetineste, pentru ca aminitirea durerii ramane pe creier si e posibil sa ai niste retineri in joc pe care nu le poti stapani", a subliniat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

acum 50 luni (30 May 2017)

Cristian Tudor Popescu crede ca jucatoarea din Constanta are un psihic foarte bun, insa nu trebuie uitat ca ea s-a accident la turneul de la Roma. "Totul depinde de cum se va simti la primul joc si daca trece de turul 1 la tururile 2 si 3, care sunt abordabile fara probleme prea mari. Acum, avand in vedere psihicul foarte bun al Simonei, pe care il are incepand cu turneul de la Stuttgart, de la inceputul sezonului pe zgura, e foarte bine asezata mental si asta e atuul ei principal", a spus Cristian Tudor Popescu, intr-o interventie telefonica la Digi24. Ca orice jucator profesionist, Simona e capabila sa joace si cu dureri, insa problema e daca rezista acel ligament, pentru ca atunci nu se mai poate face nimic si Simona trebuie sa se gandeasca si la Wimbledon, unde totusi trebuie sa participe", a adaugat jurnalistul.

"In functie de glezna, Simona pastreaza sansele mentalului ei foarte bun, probabil cel mai bun mental cu care incepe un turneu de Grand Slam in cariera ei. Chiar daca nu te doare si nu ai limitari in miscare din pricina unei accidentari recente, exista o reactie psihica atunci cand te duci pe rever, pentru ca acolo e slabiciunea pe glezna, cand te duci la minge si tragi de picioare, fortezi e o reactie psihica ce te incetineste, pentru ca aminitirea durerii ramane pe creier si e posibil sa ai niste retineri in joc pe care nu le poti stapani", a subliniat Cristian Tudor Popescu la Digi24. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro