CTP, scarbit de comportamentul lui Ilie Nastase: "A dezavantajat grav Romania!". Discurs de pus in rama

CTP, scarbit de comportamentul lui Ilie Nastase:

*Deci, Ilie s-a comportat, dupa parerea mea, inconstient in situatia asta, privand echipa Romaniei de aportul sau important pe banca, pentru ca Ilie, din cate imi spun fetele, le e de mare ajutor prin sfaturi foarte inspirate si prin faptul ca le da incredere prin statura lui de fost mare jucator. Fetele trebuie sa se convinga de asta si anume ca nu s-a produs o nedreptate aici, Ilie a fost eliminat pe drept de pe teren, meciul a fost intrerupt pe drept si sa reia maine infruntarea fara frustrari, fara gandul ca au fost nedreptatite, asta mi se pare cel mai important pentru psihicul lor.

acum 84 luni (23 Apr 2017)

Un mare iubitor de tenis, Cristian Tudor Popescu a aflat cu stupoare despre evenimentele regretabile de sambata care au pus in umbra partea sportiva a duelului Romania - Marea Britanie la Fed Cup. La meciuri de inalta performanta poti sa ai in tribune tot felul de situatii la care sa poti face fata. Eu cand am comentat mai devreme la Digi24 intreruperea meciului de catre arbitru, o consideram o decizie nejustificata pe baza informatiei ca un spectator a insultat-o pe Johanna Konta si ea a izbucnit in plans.

*Insa aflu acum ca acel spectator nu era nici pe departe un simplu spectator, era vorba chiar de capitanul nejucator al echipei Romaniei, Ilie Nastase, care, pe langa niste cuvinte care incep cu F...

*E cu totul altceva decat glumele mai mult sau mai putin bune care le-a facut la conferinta de presa Ilie Nastase cu privire la culoarea copilului pe care il va avea Serena Williams sau intrebarea pe care i-a adresat-o Annei Keothavong in legatura cu numarul camerei ei de la hotel. Astea fac parte din profilul lui Nasty, de atatia ani, din 1970 de cand e in tenisul mare si care l-au consacrat si ca un jucator turbulent si nu totdeauna inspirat in glumele lui. Se pare ca Ilie Nastase nu a inteles ca nu e vorba doar de Ilie Nastase. Atunci cand esti capitanul echipei Romaniei faci parte din echipa, chiar daca esti capitan nejucator, si esti supus tuturor sanctiunilor pe care le prevede Codul Federatiei Internationale de Tenis, inclusiv eliminarea de pe teren.

*Deci, Ilie s-a comportat, dupa parerea mea, inconstient in situatia asta, privand echipa Romaniei de aportul sau important pe banca, pentru ca Ilie, din cate imi spun fetele, le e de mare ajutor prin sfaturi foarte inspirate si prin faptul ca le da incredere prin statura lui de fost mare jucator. Fetele trebuie sa se convinga de asta si anume ca nu s-a produs o nedreptate aici, Ilie a fost eliminat pe drept de pe teren, meciul a fost intrerupt pe drept si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro