CTP l-a dojenit pe Prelipceanu la Digi24: "Aveti obligatia sa relatati faptele si niciun patron nu poate interzice o stire"

CTP l-a dojenit pe Prelipceanu la Digi24:

Dupa conflictul in declaratii dintre Dragos Patraru, realizatorul emisiunii "Starea Natiei", difuzata de Digi24, si Cosmin Prelipceanu, redactor-sef al Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, invitatul permanent al postului de stiri, a tinut sa ii explice lui Prelipceanu unde greseste si ce ar trebui sa faca in chestiunea relatarii urmaririi penale a lui Serghei Bulgac, managerului televiziunii, informatie nedifuzata de postul RCS RDS. Astfel, intr-un discurs de 15 minute, in care Cosmin Prelipceanu a intervenit doar de cateva ori, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre principiile din jurnalism, despre nemultumirile si relatia lui cu Digi24, dar si despre experienta punerii sub urmarire penala a lui Adrian Sarbu, pe cand jurnalistul era la "Gandul", scrie paginademedia.ro care ofera dialogul dintre cei doi.

acum 33 luni (26 May 2017)

Dupa conflictul in declaratii dintre Dragos Patraru, realizatorul emisiunii "Starea Natiei", difuzata de Digi24, si Cosmin Prelipceanu, redactor-sef al Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, invitatul permanent al postului de stiri, a tinut sa ii explice lui Prelipceanu unde greseste si ce ar trebui sa faca in chestiunea relatarii urmaririi penale a lui Serghei Bulgac, managerului televiziunii, informatie nedifuzata de postul RCS RDS.

Astfel, intr-un discurs de 15 minute, in care Cosmin Prelipceanu a intervenit doar de cateva ori, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre principiile din jurnalism, despre nemultumirile si relatia lui cu Digi24, dar si despre experienta punerii sub urmarire penala a lui Adrian Sarbu, pe cand jurnalistul era la "Gandul", scrie paginademedia.ro care ofera dialogul dintre cei doi.

Prelipceanu, dojenit de CTP

Intrebat daca Digi24 a difuzat vreo stire despre directorul general al postului Serghei Bulgac, urmarit penal, Prelipceanu a raspuns: "A, in legatura cu domnul Serghei Bulgac, nu", iar Cristian Tudor Popescu a zis: "Nu... Nu cunosc pe nimeni din conducerea acestui post, nu am stat de vorba cu nimeni. Singura persoana cu care am stat de vorba sunteti dumneavoastra. Insa, exisa foarte buni jurnalisti aici pe care se intampla sa i cunosc pentru ca au lucrat impreuna cu mine la Gandul", a mai zis Cristian Tudor Popescu.

"Cand a inceput urmarirea penala a domnului lui Adrian Sarbu si ai altor membri ai conducerii Mediafax, domnul Sarbu a decis sa se emita de catre Mediafax Group un comunicat in care se spuneau tot felul de lucruri si aparea o fraza: . Domnul Sarbu nu consultase pe nimeni din conducerea grupului Mediafax si nici din conducerea editoriala Gandul, asigurata atunci de domnul Claudiu Pandaru. Drept care, eu, in calitate de fondator al Gandul, am discutat cu domnii Pandaru si Negrutiu si am ajuns la concluzia ca trebuie sa-i facem domnului S... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro