CTP il pune dur la zid pe Lucian Bute, dupa ce boxerul a fost prins dopat: "Un fals, un fricos si un campion de carton"

CTP il pune dur la zid pe Lucian Bute, dupa ce boxerul a fost prins dopat:

Cristian Tudor Popescu a facut un comentariu dur la adresa sportivului nostru, pe care il socoteste un campion de carton.

acum 54 luni (27 May 2016)

Cristian Tudor Popescu a facut un comentariu dur la adresa sportivului nostru, pe care il socoteste un campion de carton.

Am vazut asta in asa-numita Gala Bute, "Un campion pentru Romania", din 2011, in care lui Bute i-a fost adus in ring un soi de amator in concediu pe nume Jean Paul, pe care sa-l marteleze in strigatele patriotice ale salii impodobite cu prezenta d-nei Elena Udrea.

Dupa ce s-a pretat la acea caricatura de meci, impresia mi-a fost confimata fara drept de apel in confruntarea pierduta inainte de limita cu englezul Carl Froch, in care Bute a aratat in ring ceva rusinos, inadmisibil pentru un boxer profesionist: frica de pumn.

Imi amintesc si acum ranjetul "fiarei" Froch cand si-a dat seama ca are in fata un "fake", un boxer care se teme sa fie lovit, un fricos (am scris atunci despre asta aici). Dar si daca testul antidoping pozitiv ar fi pana la urma infirmat, domnul Bute ramane pentru mine un campion de carton", a scris CTP pe republica.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro