CTP explica de ce Simona Halep n-a putut sa o invinga pe Angelique Kerber. "A lasat-o fara arma ei principala"

CTP explica de ce Simona Halep n-a putut sa o invinga pe Angelique Kerber.

Cristian Tudor Popescu a urmarit partida si a explicat intr-un editorial pe republica.ro de ce jucatoarea noastra nu putea face mai mult.

acum 57 luni (26 Oct 2016)

Cristian Tudor Popescu a urmarit partida si a explicat intr-un editorial pe republica.ro de ce jucatoarea noastra nu putea face mai mult. Atitudine de invingatoare, capacitate uriasa de a-si ridica nivelul jocului cand e condusa, incredere data de cele doua Grand Slam-uri castigate anul acesta. In fata vitezei de deplasare exceptionale, a fortei si asprimii forehandului, backhandului si serviciului, a flexibilitatii jos pe genunchi in aparare, nu prea ai ce tactica sa aplici.

Ce-a destabilizat-o pe Simona dupa o prima parte a primului set, in care a ajuns sa conduca cu 4-3, a fost rezistenta in raliu a lui Kerber. Nemtoaica este una dintre foarte putinele jucatoare din lume care poate sa castige schimburi lungi de pe fundul terenului cu Simona. Ramasa astfel fara principala ei arma, Simo s-a straduit sa joace la un nivel de agresivitate care nu ii e familiar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro