CTP, dupa esecul Romaniei din Fed Cup: "A servit ca o handicapata locomotor!"

CTP, dupa esecul Romaniei din Fed Cup:

Dar ca o jucatoare cu experienta si inteligenta Monicai Niculescu sa-si descarce energia psihica strigand si gesticuland victorios in nestire la scorul de 6-0, 6-5 si 40-15, pentru ca reusise un as si avea doua mingi de meci, n-as fi crezut...Regula de fier a profesionismului in tenis spune ca trebuie sa ramai concentrat pana cand vine adversarul sa-ti stranga mana.

acum 97 luni (18 Apr 2016)

Cristian Tudor Popescu a facut, intr-un editorial pe republica.ro, o analiza a evolutiei fetelor noastre din a doua zi a competitiei, punctand un aspect extrem de important:

"Cat de bine cunosc greseala blestemata pe care a facut-o Monica! Dar ca o jucatoare cu experienta si inteligenta Monicai Niculescu sa-si descarce energia psihica strigand si gesticuland victorios in nestire la scorul de 6-0, 6-5 si 40-15, pentru ca reusise un as si avea doua mingi de meci, n-as fi crezut...Regula de fier a profesionismului in tenis spune ca trebuie sa ramai concentrat pana cand vine adversarul sa-ti stranga mana. E nu numai trufas, ci si periculos sa te comporti ca si cum ai fi castigat deja, indiferent cu cat conduci.

In ce-o priveste pe Simona Halep, e trist sa ne amagim cu scuze gen glezna, bandajul prea strans s.a.Problema Simonei noastre tine tot de trufie: nu vrea sa invete"

Citeste AICI integral editorialul lui Cristian Tudor Popescu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro