CTP, dupa eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon: "Chibitii de profesie resping de obicei aceasta situatie"

CTP, dupa eliminarea Simonei Halep de la Wimbledon:

Ca si Rafa Nadal, Kerber, cand se asaza in colt cu forehand-ul ei de stangace poate lovi la fel de bine si imprevizibil atat inside-out cat si long-line."

acum 63 luni (6 Jul 2016)

"E posibil sa joci bine si, totusi, sa nu castigi pentru ca adversara joaca si mai bine? Chibitii de profesie resping de obicei aceasta situatie, invinuind-o pe invinsa.

A comis greseli mari: la 3-4 in primul set, si-a pierdut serviciul cu o dreapta expediata in burta fileului de la 2 m, pe o minge usoara respinsa cu greu de Angelique. In tie-break-ul setului 2 a avut mingea iarasi sarita din pamant langa fileu, destul de inalta pentru smeci, pe care l-a executat slab, in directia lui Kerber - nemtoaica a expediat nesperatul cadou in banda fileului, de unde mingea a sarit in pieptul Simonei. Privite atent, aceste greseli sunt insa rezultatul stresului generat de capacitatea uluitoare a lui Kerber de a scoate nenumarate mingi din pozitii imposibile.

All in all, trebuie sa recunoastem ca, in clipa de fata, nemtoaica e superioara Simonei ca nivel general de joc. Ca si Rafa Nadal, Kerber, cand se asaza in colt cu forehand-ul ei de stangace poate lovi la fel de bine si imprevizibil atat inside-out cat si long-line." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro