CTP, despre starea in care a ajuns Simona Halep: "Nu e o problema pasagera si nu mai e nici o problema fizica!"

CTP, despre starea in care a ajuns Simona Halep:

Evidentul ei declin a fost analizat si de Cristian Tudor Popescu, care crede ca pe Simona o asteapta o perioada grea daca nu reusete sa schimbe ceva. Vreau sa vad un plan B de joc, sa vad ca esti capabila sa gasesti solutii.

acum 49 luni (25 Feb 2016)

Evidentul ei declin a fost analizat si de Cristian Tudor Popescu, care crede ca pe Simona o asteapta o perioada grea daca nu reusete sa schimbe ceva. "Din pacate, nu e o problema pasagera si nu mai e o problema fizica. A ajuns numarul 2 printr-un singur joc, de pe fundul terenului, deplasare buna, pasi marunti, motoreta, ajunge la mingi si returneaza un numar mare de mingi si o obliga pe adversara sa greseasca.

Daca va uitati la toate infrangerile Simonei, toate adversarele au in comun atacul, cum au ocazie sa atace, lovesc, ele sunt cele care conduc jocul. In fata unui acest tip de adversare, in ultimele 9 luni nu a reusit decat un singur rezultat mare, cel mai mare al carierei, victoria cu Azarenka, de la US Open. Nu ai meciuri in picioare pentru ca pierzi in primul tur si pierzi in primul tur pentru ca nu ai meciuri in picioare.

De obicei, singur e mai greu sa iesi din asemenea situatii. Trebuie o interventie a lui Cahill ca sa schimbe ceva la factorul mental. Vreau sa vad un plan B de joc, sa vad ca esti capabila sa gasesti solutii.

Incearca sa fii agresiva sau fa ce face Monica Niculescu, sa incerce un joc variat, cu scurte, un procedeu pe care il astept la ea. Daca pui o scurta la 5 meciuri, nu vei invata sa pui scurta in conditii de presiune. Coborarea ei, la cum o vad eu in acest moment, e fara speranta de revenire", a comentat Cristian Tudor Popescu, la Digi Sport, in cadrul emisiunii Fotbal Club. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro